|
Post by inxu on Aug 28, 2007 10:42:07 GMT 1
Ma tunnistan kohe üles, et olen ise suuremat sorti kohvikute sõltlane, aga alati valmis uutes kohtades käima Et aga oleks millegi vahel valida, siis oleks lahe kui räägiks natuke oma lemmik kohtadest, kus käia ma ise kirjutan enda lemmikutest õhtu poole
|
|
|
Post by Jaana on Aug 28, 2007 15:58:04 GMT 1
Tartus on mõnusad kohad Maailm, Suudlevad Tudengid, Shakespeare, Wildes on hea teed joomas käia , Kapriis on ka päris mõnus koht Tallinnas meeldib Moskva
|
|
|
Post by inxu on Aug 28, 2007 19:26:43 GMT 1
Lounge 8 - üks vägagi super koht Tallinnas. Eriti muhedad on nende smoothied! Teenindus on ka väga meeldiv alati Popular - veel üks tore koht Tallinna vanalinnas. Hea atmosfäär ja muhedad diivanid! Maailm - kõige paremad jäätisekokteilid Tartus minu eriline lemmik on Di Caprio! Ja seal on see üks eriti hea tee ka, aga selle nime mäletan ma ainult siis kui seda menüüst loen Wilde Pubi - samuti väga veetlev koht. Eriti tore on veranda aga noh, talvel on see ju kinni... Rüütli hoov - hästi tore sisehoovi koht Pärnus. Ei mingeid segavaid asju! Igal suvel vähemalt korra sealt igatahes läbi astume Kalevite kodu - kõige muhedam koht Paides kui süüa ei taha. Ja Irish Cream Latte on lihtsalt super! Pizzakohvik Kaminasaal - üks parimaid pitsa kohti üldse ja veel Paides! Kõik kes seal vist korra on käinud lähevad sinna veel tagasi. Ülimalt special pitsad!
|
|
|
Post by Jaana on Aug 28, 2007 19:53:59 GMT 1
Minu lemmik on ka Maailmas Leonardo
|
|
Elis
Kasutaja.
I need someone who shows me the world is ok
|
Post by Elis on Aug 29, 2007 2:52:45 GMT 1
Stereo Lounge on väga mõnus koht Tegelikult on peaaegu kõik söögikohad toredad, kui seal ägedate inimestega olla
|
|
|
Post by Jaana on Sept 1, 2007 22:41:29 GMT 1
Ristiisa pubi on ka lahe. Seal on mõnus just sellise suurema seltskonnaga käia. Ja teenindajad on ka lahedad. Näiteks Andrei on lahe ja loomulikult Katre ja Aki ka. Ja Rasmus ka (oi kes teda ei teaks ). Vahepeal esinevad seal mingid bändid ka. Täna oli seal Bad Orange. Nendega on hea koos laule kaasa üürata, sest nad kaverdavad tuntud lugusid. Ja keegi ei vaata seal imelikult kui lärmad
|
|
|
Post by madli on Sept 2, 2007 16:28:56 GMT 1
mina käisin täna vanalinnas päris mitmes kohvikus, ja nendest vaieldamatult mõnusaim oli Chocolaterie. e-r-i-t-i tore teenindus, no naera pooleks, mis juttu nad ajavad ja kohutavalt hea kuum šokolaad (lisandid jätaks enda teada). koogid ja šokolaadid viivad keele alla! kümnest punktist annaks üksteist
|
|
|
Post by boeng on Sept 16, 2007 16:01:07 GMT 1
BogaPott Tallinna vanalinnas. koht kus, on ühendatud kunsti pood, ateljee ja kohvik. kõik inimesed on super sõbralikud ja minu meelest on see hästi kodune koht. kohvikus kasutatavad nõud on omaniku poolt ateljees ise tehtud ja värki... suvel (ja isegi praegu veel) saab süüa õues... sees on üleval rõdu, mille üks sein on tegelik linnamüür ja keldris on kaminasaal, igalpool saab süüa tegelikult ma ise töötan seal, niiet tegin just väikest promo kah, aga kõik, mis ma ütlesin, on tõsi... mulle tõesti meeldib seal, muidu ma ei käiks isegi kooli ajast tööl.
|
|
|
Post by inxu on Sept 17, 2007 10:09:51 GMT 1
^ kõlab lahedalt! nii et kirjutan üles ja järgmine kord Tallinnas astun läbi Rohkem klubina soovitaks sellist kohta nagu "Kellele Ei Meeldiks Johnny Depp?" Tartus. Tavaliselt on seal küll vanusepiirang 18 ja tegemist on ikkagi ööklubiga, aga muidu täitsa tore koht hea alternatiiv juba kulunud Atlantisele ja Illusionile, räägimata club Tallinnast...
|
|
|
Post by Keitti on Sept 21, 2007 6:59:26 GMT 1
Pizzakohvik Kaminasaal - Parimad Pizzad üldse (Y). Hagari Pizza - Rakveres paremat kohta vist ei ole:)
|
|
|
Post by Jaana on Apr 27, 2008 11:25:57 GMT 1
Adavere Tuulikus on muidu mingi juustu mingi asi.. šnitsel vist hullult hea. Ongi plaanis ükspäev sinna sööma minna
|
|