|
Post by inxu on Dec 24, 2006 15:20:46 GMT 1
meister ja margarita on üüüber hää raamat!
|
|
|
Post by Riin on Dec 24, 2006 17:30:07 GMT 1
ma lugesin esimese peatüki läbi, aga ma ei mäleta, mis seal toimus ;D
|
|
|
Post by inxu on Dec 24, 2006 20:03:21 GMT 1
algus on tal natuke segane, mitte essugi ei saa hästi aru aga mida edasi sa loed seda selgemaks asi läheb ja sa saad aru kuidas need asjad seal kõik omavahel seotud on
|
|
|
Post by Riin on Dec 24, 2006 20:48:40 GMT 1
seda on julgustav teada ;D thänks
|
|
|
Post by madli on Dec 25, 2006 18:25:37 GMT 1
Mu supertore tädi kinkis mulle jõuludeks Tõnis Mägi raamatu "Müümata naer" koos autogrammidega ja puha Ja nii palju kui mina seda lehitsenud olen, siis on see väga armas raamat. Annab suurema ülevaate Mäxi elust ja on rikastatud väga armsate piltide ning laulusõnade -ja nootidega
|
|
|
Post by Riin on Jan 11, 2007 17:14:14 GMT 1
ütlen, et nüüd on mul meister ja margarita läbi. ja tuleb tunnistada, et nagu ikka, inxu ei eksinud ;D oli küll super hea raamat! soovitan soojalt!
|
|
|
Post by inxu on Jan 11, 2007 18:50:36 GMT 1
minu viimased lugemised: sissejuhatus õigusteadusesse (autoreid mitu) sissejuhatus majandusteooriasse (autoreid mitu) ei ole head raamatud ausalt, aga ehk peale sessi lõppu saan hakata Terry Pratchettit lugema, ühe tema raamatu ma endale igatahes raamatukogust võtsin
|
|
|
Post by Jaana on Jan 12, 2007 19:16:45 GMT 1
Mul on järjekorras Sass Henno "Elu algab täna". Klassiõde rääkis, et on hea raamat ja ise olen ka natuke algust lugenud. Tundub väga hea raamat, aga aega pole eriti seda lugeda..
|
|
|
Post by Riin on Jan 13, 2007 21:22:33 GMT 1
mul just üks sõber luges selle täna läbi. ütles, et päris kift raamat oli ja et kahju, et läbi sai.
|
|
|
Post by Jaana on Jan 17, 2007 21:03:13 GMT 1
Ma lõpuks alustasin seda ja tõesti tohutult hea on. Raske raamatut käest panna. Praegu pole mul aega, aga nädalavahetusel loen kindlasti läbi.
|
|
|
Post by Riin on Jan 17, 2007 21:58:18 GMT 1
Täna lugesin läbi "Aadlipesa". Ma autorit enam ei mäleta. Aga.. minu arust polnud midagi erilist. Samas halb ka ei olnud. Natuke kurva lõpuga ainult. Et see happy ending puudus.
|
|
|
Post by inxu on Feb 28, 2007 9:44:02 GMT 1
Terry Pratchett "Hingemuusika" - hästi naljakas raamat on tegelikult. Sellised väljamõeldud tegelased ja naljakad juhtumised. Hea raamat!
Berk Vaher & Tõnis Mägi "Müümata naer" - ma oleks juba ammu pidanud seda raamatut lugema! see on ütlemata hea raamat! Ühe õhtuga sain loetud. Soovitan soojalt!
|
|
|
Post by Riin on Feb 28, 2007 17:42:51 GMT 1
Jaan Kross "Wikmani poisid" - ma arvan, et enamus on seda lugenud ka, aga.. suht vahva ja huvitav. kiiresti läks edasi ka.
Jaan Krossi novellid "Toru", "Marrastus", "Väike Vipper" - kõik olid nii masendavad sõjaaegsed lood. Iseenesest head ja kirjandi jaoks ka kindlasti kasulikud, aga mulle meeldivad tegelikult positiivsemad lood.
|
|
|
Post by Jaana on Apr 8, 2007 8:01:37 GMT 1
Praegu loen Tammsaare "Põrgupõhja uus Vanapagan". Ei olegi nii igav nagu ma arvasin. Täiesti loetav.
|
|
|
Post by Riin on Apr 8, 2007 18:22:41 GMT 1
jaan tätte näidendeid soovitan! lugesin läbi näidendid "sild" ja "ristumine peateega". mõlemad olid hästi, hästi head!
|
|