|
Post by boeng on Apr 9, 2007 16:42:57 GMT 1
viimati lugesin läbi kohustuslikus korras E.Vilde "Külmale maale". masendav raamat, milles tõesti midagi positiivset ei leidnud. enamusel teist ilmselt juba läbi ja kui ei, siis varsti tuleb lugeda. kuna "külmale maale" on siiski esimene realistlik romaan eestis, eesti kirjaniku poolt, siis peaks kõik, kes pole lugenud (aga peaks) selle ikkagi läbi lugema.
|
|
|
Post by Jaana on Jul 3, 2007 18:21:40 GMT 1
Minu klass on "Külmale maale" umbes 3 korda lugenud. Järgmine aasta loeme vist veel. Minule see üldse ei meeldi ja minu meelest on see väääga igav. Üldse mulle ei meeldi eriti lugeda raamatuid vanade eestlaste elust ja sellisest jamast :S
Praegu loen "Armastuse lugu" järje raamatut "Oliveri lugu". Hea raamat on. Ja ma soovitan kõigile "Armastuse lugu". See on tõeliselt hea raamat. Ma hakkasin selle lõpus nutma. Mitte ükski raamat pole mind varem nutma ajanud.
|
|
|
Post by inxu on Jul 3, 2007 21:56:13 GMT 1
Oih, mina olen ka vahepeal raamatuid lugenud Goethe "Noore Wertheri Kannatused" - hästi masendav raamat ja kohati segane ka, sest raamat on kirjade vormis ja kirjad on ainult need, mida üks inimene saadab, teise vastuseid ei ole ja see teeb natuke raskeks lugemise Edith Wharton "Süütuse aeg" - kohati on raamat igav. kohati on see raamat liiga seebikas, samas on hästi mõnus lugeda, sest tekst sujub vägagi hästi ja hetkel on mul pooleli Jack Londoni "Mark Eeden", mis on autobiograafiline teos ja esimesed 100 lk on üsnagi head olnud
|
|
|
Post by madli on Jul 16, 2007 20:03:16 GMT 1
eelmine nädal võtsin ette Kivirähki "Mees, kes teadis ussisõnu". ja kusjuures mulle täiesti meeldis, kuigi ta tegelikult ei kuulu mu lemmikkirjanike hulka.. vaatamata Kivirähki kohati mõnevõrra liiga kaasaegsele sõnavarale, oli see selline kaasakiskuv ja tahan-teada-mis-edasi-juhtub raamat vot ma kohe ei oskagi seda kuidagi kokku võtta. mõneti äärmuslik..heas mõttes, mõneti ulmeline.. aga minu meelest täitsa hea
|
|
|
Post by inxu on Jul 22, 2007 22:51:30 GMT 1
Margaret Mitchell - "Tuulest Viidud" see raamat (õigemini kaks raamatut) pani mind mõtlema... igatahes ma kibelen nüüd väga filmi vaatama! lugu Scarlettist on ühteaegu nii kurb, õpetlik...
|
|
|
Post by Jaana on Jul 23, 2007 12:30:28 GMT 1
Mu õe sõbranna soovitas ka ükskord "Tuulest viidud" lugeda. Kui see nii hea on siis peaks seda lugema.
|
|
|
Post by boeng on Jul 23, 2007 17:44:15 GMT 1
Mare Sabolonty teos "Kirjaklambritest vöö" on väga hea. raamat sai noorsooromaani võistlusel 2007 teise koha
“Kirjaklambritest vöö” on sünge sissevaade tänapäeva noorte mõttemaailma ja elusse, kus koolitüdimuse, popitegemise ja pisitülide kõrval mängivad kaalukat rolli ka alkohol ja uimastid, seks ja aids, depressioon ning söömis- ja uneprobleemid.Raamatu peategelane, 16-aastane Kati, on pealtnäha tavaline mässumeelne teismeline. Ta käitub vahel iseendalegi arusaamatult, rääkimata emast-isast ja õpetajatest. Ta ei taha olla korralik ja keskmine, vaid hoopis metsik ja salapärane. Kuid üks tegu viib teiseni, probleemide hulk muudkui kasvab ning üha painavamaks muutuva kurbmängu lõpptulemus on ootamatult traagiline.
Arvustus Eesti Päevalehes
|
|
|
Post by Jaana on Aug 28, 2007 16:01:51 GMT 1
"Geiša memuaarid" on ka hästi huvitav raamat
|
|
|
Post by inxu on Aug 28, 2007 19:36:02 GMT 1
Minu viimane lugemisvara:
Algis Perens - Projektijuhtimine (skeemid, skeemid, skeemid ja mõned skeemid on seal veel ja siis juttu ka tibake)
Festivals: challanges of growth, distinction, support base and internationalization (ma parem ei ütle midagi...)
ja ma esialgu ei kommenteeri ka hetkel pooleli olevaid raamatuid või peaks neid nimetama teatmeteosteks?
|
|
nel
Uustulnuk.
It's freezing.
|
Post by nel on Mar 18, 2008 20:46:01 GMT 1
Täna lugesin kohustuslikust kirjandusest läbi Goethe "Fausti" ja Shakespeare "Hamleti". Homme töö, muidu poleks viitsinud nii kiirelt.
|
|
|
Post by inxu on Mar 18, 2008 22:07:46 GMT 1
Oh! Raamatud! Ma olen vahepeal väga väga palju lugenud, enam ei mäletagi, mida kõike Viimati igatahes sain läbi Anthony Kiedis'e Scar Tissue, mis oli täitsa hea raamat, kuigi biograafiana jättis tsutsa soovida. Oleks rohkem tahtnud lugeda RHCP telgitagustest kui sellest, milliste tüdrukutega ta maganud on. Praegu on mul pooleli Robbie Williams'i Ühel Päeval Keegi.
|
|
|
Post by Riin on Mar 19, 2008 14:05:30 GMT 1
Mul on juhtimiseks vaja lugeda Piisoni lendu.. ma ei tea, pole veel alustanud, aga kiidetakse
|
|
nel
Uustulnuk.
It's freezing.
|
Post by nel on Mar 22, 2008 0:42:29 GMT 1
"Rehepappi" lugesin viimati. "Mees, kes teadis ussisõnu" on parem minu arust.
|
|
|
Post by Jaana on Apr 27, 2008 11:23:37 GMT 1
Ma alustanin "Rehepappi", aga see oli nii nõme, et lugesin uuesti läbi "Elu algab täna"
|
|