|
Post by kaidi on Oct 18, 2006 8:11:17 GMT 1
- homme kooli - nii palju veel teha - unine + teen omale natuke kartulisalatit + komme on veel alles
|
|
|
Post by inxu on Oct 18, 2006 8:33:50 GMT 1
- ei saa täna seda asja korda - tuleb väga palju hakata õppima - mul ei ole endiselt seda ühte raamatut, mida homseks tööks vaja on... - mul ei ole vihmavarju ka nii et olen nüüd ligumärg siin töö juures - eilsest on suur väsimus ka veel peal... + ülehomme saab koju + ma oskasin selle tädiga vene keelt rääkida! juhhuu!
|
|
|
Post by MeriLiis on Oct 18, 2006 11:32:56 GMT 1
+omme kooli vist +paaaalju parem on olla - kõht tühi +vaheaeg läheneb ;D
|
|
|
Post by Riin on Oct 18, 2006 13:00:25 GMT 1
- bio töö lükati edasi + ilus ilm + vähe tunde oli - ostsin kaks valet asja - kõik mu sõbrannad on kuhugi kadunud ja mind täielikult poiste seltskonda jätnud
|
|
|
Post by madli on Oct 18, 2006 14:28:29 GMT 1
+ kunstitöö sai üllatavalt kiiresti valmis. - täna arsti juurde. - kehaline kasvatus pole ikka üldse mitte lahe. kurat, vihmaga 5 km joosta on täiesti arulage. + ajalugu on nii hea + äm.. mingid kauged sugulased võtavad ühendust, päris totakas tegelt.. polegi niivõrd kaugelt sugulased, ja mul polnud vähimatki aimu, et nad üldse olemas on
|
|
|
Post by Jaana on Oct 18, 2006 17:59:08 GMT 1
- ei viitsi õppima hakata - peaks biuka tööks ja aika rühmatööks õppima + pildid on pildistatud lõpuks.. Nüüd tahaks neid juba kätte saada - väga unine - kekas mängisime võrkpalli ja ma pidin seal hullult oma kätt peksma - keemias käisin tahvli ees.. halvasti läks.. ma olen päris sooda :S - kodus on ikka kurb meeleolu + homme teiseks tunniks kooli + täna on Simple Life - väike masendus hakkab peale tulema..
|
|