|
Post by Keitti on Oct 23, 2006 9:29:37 GMT 1
+ Kõige põnevam öö, pühapäev vastu esmaspäeva, ühikas ! (Y) - MAGADA TAHAKS KOHUTAVALT ! üldse naq magada ei saanud, nii põnev oli. + Tarvo sünna . (: + noh, mida iganes veeeeeeeeeeeeeeel
|
|
|
Post by boeng on Oct 23, 2006 14:09:01 GMT 1
- esmaspäev + vene keel oli liiga naljakas + sain oma Danny Jones'i kirjelduse eest klassi parema hinde ja päästsin sellega oma saksa keele hinde ära - vihm + lihtsalt suht chill ja lõbus päev oli koolis - männi pargi chill jääb ära + kutsusin paar isikut stiina peole... nad tulevad naisi omale valima vist sinna, ja ursulat ka kuulama... - osad ajavad nilbet teksti
|
|
|
Post by madli on Oct 23, 2006 14:29:15 GMT 1
++ liisa käis täna meil tundides..eelmine aasta tuli täiesti meelde. oh, olid ajad.. ja olid majad. ka. --- kurrrat küll, ei saa ikka rääkida teistele selliseid asju. räägivad kohe edasi. + täna trenni. ++ sain mingi 16 tundi magada õnneks
|
|
|
Post by kaidi on Oct 23, 2006 14:41:32 GMT 1
++ emal sünna + kass on juba mitu tundi mu teksade peal maganud, teeb juba naljakaid hääli ;D + nõud pestud - vihmane ilm + tõusin vara
|
|
|
Post by Mari-Liis on Oct 23, 2006 15:07:22 GMT 1
- Appi ma ei ole nii ammu foorumis käinud. Aega on nii vähe, kogu aeg muud asjad ja arvutis ei olegi nagu aega käia eriti. + Muidu täna oli suhteliselt tore päev. Kiiresti läks, kuigi ajaloo töö ei olnud eriti tore - Ma ikkagi VIHKAN võrkpalli ja me peame seda kõigest kuni vähemalt märtsini mängima. Eriti haige värk!!! + sain Cocat! + inglise keele tundi hakkab igal esmaspäeval kuni jaanuarini andma ehtne ameeriklane Nebraskast Caroline! Ta on lahe ja mõnus on kuulata päris ehtsat ameerika inglise keelt + õpitud! + varsti vaheaeg.. + TENERIFE!!
|
|
|
Post by inxu on Oct 24, 2006 8:57:11 GMT 1
- buss jõudis nõka vara aga ma õnneks ikkagi sain sellega tartusse + nädala plaan paigas - palju palju õppida + Eneliga naerukrambid varsti + minu armsal kallil suurel lapsel on täna sünnipäev häppi bööfsdei tarvo!
|
|