|
Post by MeriLiis on Oct 28, 2006 17:29:43 GMT 1
+tore oli täna. - külmetasin ennast vist natuke.. +aga tunne on hea siiski (:
|
|
|
Post by inxu on Oct 28, 2006 17:32:17 GMT 1
- natukene haige on olla + saan oma jupi kätte, peaaegu + emme tuli tagasi + emme tõi mulle veel ühed ilma näppudeta kindad
|
|
kerli
Kasutaja.
|
Post by kerli on Oct 28, 2006 17:34:04 GMT 1
+lõpuks ometi jõuab homne kätte -väljas on nii külm
|
|
|
Post by MeriLiis on Oct 28, 2006 17:40:39 GMT 1
+esimene nö, lumi tuli täna tartus ;D +puuviljad on niiiii head. - väljas on nii külm +soe on toas -läppar on aeglane
|
|
|
Post by kaidi on Oct 28, 2006 18:37:29 GMT 1
- hommik polnud just hea - öösel vist kuskil lendas midagi pealt ära - nõme ilm, loodan et homme on parem + homme juba + sain ka kindad
|
|
|
Post by Mari-Liis on Oct 29, 2006 9:15:15 GMT 1
- raha on üks asi maailmas, mida on kogu aeg vaja, aga pole kusagilt võtta...eriti siis kui oled alaealine, käid koolis, sõltud vanematest ja pole endal kindlat sissetulekut... - raha tekitab tülisid ka, aga kui asju piisavalt täiskasvanulikult võtta, siis võiks ju aru saada küll, et tülid on RAHA pärast, mitte inimeste endi pärast.. + Karlova Gümnaasiumi selleaastane rebaste retsimine oli üliarmas Väga positiivsed mälestused on jäänud! - Keegi ei taha mu digikat ära osta. Kas äkki keegi siit soovib osta 1200-1500.- eest?? Andke teada igal juhul! Olympus C-130, 3.2 megapikslit + Varsti lõunasse! - Loodetavasti Jaana ei ole enam vihane or sth, sest see oleks kurb + Eneli läks Nelega Tallinnasse loengusse ja ma loodan, et ta räägib mulle ka karjäärist, kui ta tagasi tuleb + Vaheaeg! + Naljakas on mõelda, et homme ei pea kooli minema, aga see on mõnus + Täna "Tantsud tähtedega"
|
|