|
Post by inxu on Oct 30, 2006 8:39:43 GMT 1
- nõta haige + ei lähe täna tartusse, lähen homme - väikesed lapsed on jubedalt õelad - peab tõsiselt õppima hakkama - eilsed pildid on ka ikkagi vussis natuke + tanel naeris me üle juba teist korda järjest see nädal, tänks mees - tänu idikast fännidele pidin ma enne live'i lõppu ära minema, tänks raisk + mari on hästi musi + tom oli meie kingitusest meeldivalt üllatunud, loodan, et mu silmamõõt ei vedanud mind alt kui ma talle kingitust valisin
|
|
|
Post by madli on Oct 30, 2006 8:50:22 GMT 1
- nojah, tänks monika, et ma nüüd mitte midagi su tantsust aru ei saa, eks! ;D tuti-pluti.. + õhtul on trenn.. ajeah! - sunrise avenue kontserdiga pole lood üldse nii armsad kui nad võiksid..nagu, kuidas on see võimalik, et mitte kuradi keegi ei tea,kas seal on vanusepiirang või mitte?! + täna on nii lebo päev.. saab kodus toimetada just nii, nagu ise tahan, nii et keegi ei sega.
|
|
|
Post by kaidi on Oct 30, 2006 14:01:45 GMT 1
++ nüüd on mul kõik plus 44 laulud olemas ;D ++ eile oli tore - poolteist tundi õues - kahjuks ei jäänud lõpuni, rongile läksin - patareid olid küll läbi ja pildid tulid kehvad
|
|
|
Post by Riin on Oct 30, 2006 15:09:21 GMT 1
+++++ Nädalavahetus märjamaal oli kõige kõigem! ++++++++ Niks. - kahjuks tuli tagasi tallinna tulla. + kõik oli nii nagu ma olen alati tahtnud
|
|
|
Post by inxu on Oct 30, 2006 16:54:14 GMT 1
+ päris vahva päev - ma ikka vist killiks need idikad ära kui asi nii jätkub... äässhõuls
|
|