|
Post by Mari-Liis on Nov 2, 2006 7:56:38 GMT 1
+ 5 days to go until my flight away from here - kuupilet ei kehti enam; kuidas ma Eneli juurde saan ja koju pärast?! - raha on peaaegu otsas...appi! + Eneli juurde matat õppima + Õhtul mängin Bingot...nagu mingi vanainimene ;D Hahaa.. + Eile Hiina restoranis oli hästi tore & mõnus õhtu - Mind ajavad närvi teatud inimesed, kes üldse ei huvitu teistest ja kui rääkima hakkan, siis see isik üritab kindlasti muljet jätta, et temal on ägedam elu ja üritused kui minul...mismõttes nagu?! Idioodikari! + sain saapad - sain aru, et ikkagi mu kauaaegne ja arvatavasti eluaegne unistus ei saa mitte kunagi täide minna + aga reaalsusetaju on hea...siis ei jookse pea laiali otsas ringi kogu aeg.. ;D + Elu hakkab ilusaks muutuma.
|
|
|
Post by inxu on Nov 2, 2006 9:44:42 GMT 1
+ õhtul aides ja bib *süda, süda, süda* + haigus hakkab järgi andma ilusti kenasti - nohu on ikkagi + eile oli lauraga nii tore jahverdada +/- niii palju kirju... oh dear, kuidas ma küll need kõik läbi töötan... egas midagi, kommid ja kohvi ja sõidame - pean hakkama ühikat vahetama sest nende idikatega ma enam koos elada ei taha. f**k, see on ebanormaalne, et ma ei saa öösel kell 4 nende karjumise pärast magada.
|
|
|
Post by Riin on Nov 2, 2006 12:30:19 GMT 1
+ jahihooaeg on ülikõva ;D --- kurb on ikka. + pühapäeval saab külmast sooja
|
|
|
Post by mirru. on Nov 2, 2006 15:38:00 GMT 1
-kool varsti. -Arvuti kodus katki. +Vimm,hea kuid siiki liiga õudne.
|
|
|
Post by Mari-Liis on Nov 2, 2006 17:57:19 GMT 1
+ Eneli juures vaatasime päris hulgaliselt "Sõprade" osasid Sain väääga palju naerda. - Matemaatikaõppimisest ei tulnud eriti midagi välja...aga vähemasti me tegime vihiku lahti + Enn'il olid päris hea lõhnaga viirukid & ta tegi mingit ERITI kanget teed, mille me muutsime hunniku suhkru ja meega magusamaks ja vähem mõrudaks! ;D - Koju tulla oli KOHUTAVALT KÜLM! + Sain pildid kätte! (L) + Saime Tenerife info kätte! + Andreš tuli Inglismaalt tagasi koju! Jeii!
|
|
|
Post by MeriLiis on Nov 2, 2006 18:56:15 GMT 1
+väljas on nii tore ilm! +mai tuleb ööseks. +ibs läks poodi.
|
|
|
Post by Riin on Nov 2, 2006 19:44:21 GMT 1
+ homme sõbranna juurde
|
|