|
Post by Mari-Liis on Dec 4, 2006 15:35:30 GMT 1
+ päev läks nii enam-vähem hästi koolis ja suhteliselt kiiresti ka + saime poisid ka meie klassi ühistantsu.. - kirjandis tegin ülilolle vigu.. + täna tulid jälle jutuks sünnipäevad...kõik saavad ju 18!! - Nele ja Andres läksid JÄLLE koolist ära; neil tulevad nii suured jamad varsti, et ma ei teagi.. - Jaana ei tulnudki üldse kooli täna + Õnneks ta ei ole vist haige. Ma arvan. Palavikku ma mõtlen ei ole vist. Nohu ei saa haiguseks lugeda + Pütsa pani täiega segast jälle. + Meid jäi päeva lõpuks väga vähe järele, aga oligi parem + Kodu on nii ilus jõulumeeleoluline Igal pool on tuled ja kõik on nii armas. Südantsoojendav. Nüüd on kergem vaheajani kannatada. Mulle meeldivad traditsioonid. Ma ei teagi mida teevad inimesed, kellel pole traditsioone. Jubejube..
|
|
|
Post by inxu on Dec 4, 2006 16:31:45 GMT 1
- haige - ei jõudnud tartusse + magasin hästi palju + teeme õhtuks head söögid - nii palju on teha ülikoolis... ma ei tea, millal ma jõuan nende asjadega ühele poole...
|
|
|
Post by Riin on Dec 4, 2006 19:10:05 GMT 1
+ ma olen tugev tüdruk + tantsisime. tänu sellele saime ajaloost ka ära. + sõbranna käis külas. + euro töö läks hästi. + korvpallis punkti lugemises ei teinudki ühtegi viga - tglt on ikka palavik.
|
|