|
Post by inxu on Dec 11, 2006 10:40:41 GMT 1
++ sain lõppastme koolituse tehtud! + eilne libedaraja sõit läks ikka haruldaselt hästi + sõiduõpetaja kiitis mind - robustselt palju on teha...
|
|
|
Post by madli on Dec 11, 2006 15:14:46 GMT 1
+ kõik tööd koolis läksid igati hästi - jõulutunne on kuhugi kadunud..no kohe mitte ei ole - täna ma tõesti ei viitsi trenni minna - ja ma tõesti ei viitsi endale mingeid kostüümi riideid ostma minna - ma ei viitsi üldse mitte midagi teha ;D
|
|
|
Post by Riin on Dec 11, 2006 16:45:24 GMT 1
- ma oleksin saanud kaks tundi kauem magada, kui keegi tore õpetaja oleks öelnud, et meie euro õpetaja on haige! + tants tuli ilusti välja. + palju sai harjutada. + funfun oli. - meie kool kaotas gagile. dämn. - nii palju on vaja tegelikult teha, aga ma ei viitsi ;D + kuidagi väga hea tuju üle pika aja ja täiesti ilma põhjuseta
|
|
|
Post by Mari-Liis on Dec 12, 2006 18:48:36 GMT 1
+ koolipäev läks kiiresti + töid ei olnud ja selles suhtes ka hea + vene keele tunni ajal oli jõulupeo näidendiproov + ostsin kooli jõulupeo pileti ära + koorilaulust saime varem ära + massipsühhoos koorilaulus oli lahe, aga see ei toiminud kahjuks nii nagu me tahtsime, aga pole hullu + kunstiõpetuse pilt sai valmis, kuigi see Kleopatra või kesiganes sai liiga oranži näoga ;D + Andrese ja Eneliga sai palju nalja täna + Andres sõi mingi 100.- eest kooli kohvikus.. + Enelil, minul ja Maarjal oli tore mõttevahetus taimetoitluse teemal.. + üldse oli päris tore päev..siiamaani pole veel miinuseid leidnud... - aga siiski mul on ju nohu ja selle tõttu on pea veits raske ja nuuskasin ninaaluse valusaks
|
|