|
Post by Riin on Dec 21, 2006 14:07:01 GMT 1
+ christmas gathering oli super - kahjuks oli see viimane ever + mu kook maitses kõigile. + luuletus tuli täitsa hästi välja. + kehkas oli vahva. + sain ennu käest korvpallis punktilugemise eest palka ;D + täna on koolipidu - päkapikudisko. - minu jaoks viimane jällegi + valge gospel on juba hommee!! - ma ei saa enam ühte laulu jälle kuulata
|
|
|
Post by inxu on Dec 21, 2006 15:27:32 GMT 1
+ köök on superluks korras pai-pai iseendale + puhkasin end vist välja - unustasin ühe olulise asja ära saata.... + hea on olla
|
|
|
Post by madli on Dec 21, 2006 20:48:30 GMT 1
--- tõesti meeldiv on kalli inimese käest kuulda, et ainus ja üks asi..tantsimine..mis mind tõesti tõesti huvitab, on nõme ja mõttetu. thanks, et mu tuju lihtsalt nulli viisid..
|
|
|
Post by inxu on Dec 21, 2006 21:56:36 GMT 1
*teeb madlile pai*
|
|
|
Post by Mari-Liis on Dec 22, 2006 7:53:09 GMT 1
- Keemia töö oli mingi raske ja ei läinud vist nii hästi, kui oleksin tahtnud + Inglise keeles laulsime + Ajaloost saime varem lahti. Mingi 10 minutit ainult olime tunnis. + Vaheaeg algas Karlova kooli jaoks - Sviit oli elektrikatkestuse tõttu kinni ja me ei saanud sinna minna. + ... aga me läksime hoopis Vernerisse. Hästi mõnus oli jälle. + Pärast läksime Raekotta ja laulsime purskkaevu ees jõululaule ja tantsisime mitte väga kaine jõuluvana ümber "Kes aias"t + Tegime grupipilte kaks tükki + Nägime vapustavalt ilusat ilutulestikku. See kestis nii kaua, et mina küll ei tea, kas uueks aastaks jätkub. Nii- nii ilus oli + Ma sain isegi bussiga koju ja ei pidanud jalgsi kõmpima. + Jõulukingitused ostetud Jehuu! + Silli sõber Birgit osutus Jaana ja minu sõbraks ka Lahe oli teda jälle üle pika aja näha + Homme Peetri kirikusse ja siis ongi päris vaheaeg alanud. + Leidsin Vero Modast ühe VÄGA ilusa pluusi
|
|
|
Post by Jaana on Dec 22, 2006 9:13:07 GMT 1
+ vaheaeg + homme kirikusse + tahan Montonist seelikut ja Vero Modast pluusi - Sviit oli kinni + läksime Vernerisse + Raekojaplatsil oli kipa -- üks tahtis meiega kuuse all natuke romantikat teha :S + nägime Birgitit + koolis oli normaalne --- mata töö sakkis täiega :S
|
|