|
Post by Jaana on Dec 29, 2006 10:49:11 GMT 1
+ vaatasime Jane juures Fulme + Janel on nii armas korter + panime Eneliga puslet kokku + lähen täna ühte näiust vaatama + Eneli, Jane ja Mari-Liisiga kinno - eile sõime nii palju krõpse :S
|
|
|
Post by madli on Dec 29, 2006 13:56:18 GMT 1
++ eile oli hästi tore!! jaak johanson oma maailmatu "hea" tõlkimisoskusega ja need kaks iirlast olid ka väga toredad teater ! + täna näen liisat + ülemistesse + 2,3 kilo mandariine.."rohkem ei olnud poes" thänks issi..ma arvan ka, et seda on liiga "vähe" - kudumine on nii raske..kurat küll - kolm musketäri..deem, mulle see raamat ei meeldi
|
|
|
Post by Riin on Dec 29, 2006 14:38:55 GMT 1
+ käisin lõpuks väljas xD + 2l coca cola light. + tvhits. + homme märjamaale. - jälle jääb kontsertile minemata - tänu sellele ei saa urvele isiklikult ka õnne soovida ega lille viia + aga siiski.. 5 päeva märjamaal!! + homme näeb siiski vast inxut ja katsi!
|
|
|
Post by Jaana on Dec 29, 2006 17:29:54 GMT 1
- Mari-Liis ei tulnud kinno + Jane ja Eneliga käisime "Eragoni" vaatamas +/- pool kinosaali vihkavad nüüd mind ja Janet + pitsa +/- tahaks homme Tallinnasse minna, aga ei tea kas saan..
|
|
|
Post by Riin on Dec 29, 2006 20:58:24 GMT 1
+ käisin Kristeliga kinos, "Déja Vu'd" vaatamas. + väga hea oli.
|
|
|
Post by Mari-Liis on Dec 30, 2006 8:51:21 GMT 1
- ei saanud Jaana ja Eneliga kinno, sest juuksevärv kuivas peas - mu juuksed on nagu suht mustad või midagi + pesuga loodetavasti läheb heledamaks * positiivne mõtlemine ennekõike *
|
|