|
Post by Mari-Liis on Dec 30, 2006 8:57:54 GMT 1
+ täna tuleb loodetavasti tore päev + homme tuleb kindlasti tore päev- aastavahetus ju ikkagiii + ei saanud Inge-Liisile kingitust ära anda + vanaisa õpetas mind autoga sõitma; ÜLIÄGE Ja ta lasi mul linnas sõita. Täitsa hull, aga tänu sellele, et teised autod olid minu taga, siis mul ei jäänud muud üle, kui normaalselt sõita...märke küll ei tunne eriti Ainult seda, mis ütleb "Anna teed!" Aga sellest enam-vähem piisas ka + homseks on mul ilusad riided olemas... kuigi kingi tahaks ka, aga vist ei saa + kook! + Mr.Beani maraton - mu juuksed on endiselt liiga tumedad, aga ma lähen kohe duši alla neid nühkima + Homseks me korraldasime tuttavatega "Tantsud tähtedega" Huvitav kui karujalgadega ma seal tantsima hakkan? + emotsioone on paljuuuuu - Enelit ja Jaanat tahaks näha tegelt!! Loodetavasti uuel aastal saame Jaanaga trenni minna, sest mul vaja kaarti kulutada. Ja Eneliga näeme vast ka võib olla. Loodame ikka! Nõme oleks, kui terve vaheaja pusserdavad seal kahekesi omaette ja mina ei näe neid ühtegi korda..
|
|
|
Post by inxu on Dec 30, 2006 9:49:02 GMT 1
+ family reunion! + pidusk - laisklus + kingitused + omad + ilusad inimesed, armsad inimesed + M + oo happy day ehjah, tuleb lahe päev
|
|
|
Post by Jaana on Dec 30, 2006 11:31:13 GMT 1
- Tallinnasse ja kontsertile ei saa.. + loodetavasti Eneliga linna +/- papagoiga lähme arsti juurde.. Oo isversusver...
|
|
|
Post by Riin on Dec 30, 2006 12:05:28 GMT 1
+ märjamaaaaale! + näen inxut ja katsi. - kontsertile ei saa. + pole hullu, küll neid uuel aastal veel tuleb + 5 days of fun starts now!
|
|
|
Post by kaidi on Dec 30, 2006 12:36:50 GMT 1
+ von krahl - natuke tõbine, kõhus ka keerab
|
|
|
Post by madli on Dec 30, 2006 15:28:29 GMT 1
+++ täna oli ülitore karoliniga + jackass oli lihtsalt...nii roppnaljakas + tore päev - ei tule von krahli, sest kellegagi pole tulla + aga nagu riin ütles, siis küll neid laive tuleb veel uuel aastal!
|
|
|
Post by Jaana on Dec 30, 2006 21:41:07 GMT 1
+ käisin Eneli ja natuke ka Anetega linnas + sain raamatukogust "Külmale maale" - poodidest ei leidnud midagi ilusat
|
|