|
Post by Jaana on Jan 3, 2007 15:55:38 GMT 1
+++ registreerisin autokooli + mulle anti valida 3 Mersu vahel + käisime papagoidega arsti juures + Alfred sai süsti ------------------------ arst arvab, et Alfred sureb varsti ära + aga meie ei kaota lootust + homme Alfrediga röntgenisse + looma arsti juures oli üks armas taks - ei jõudnud Eneli ja Mari-Liisiga Maailma - Bluetoothi ka ei saanud + uued digikaakud
|
|
|
Post by Mari-Liis on Jan 3, 2007 17:09:29 GMT 1
+ Saatsin Riinu ja Marilyni Võrru tagasi. Nad said nüüd õnneks korralikult šopata, kuigi mina olen täiesti surnud. ++ Sain Eneliga "Maailmas" käia ja taas kord arutada väga elulisi ja olulisis asju, millest lihtsalt ei saa ei üle ega ümber, ükskõik kuidas püüda. Nalja sai ka ikka. Näiteks siis kui Enelile teesõel sõrme külge kinni jäi. + 8. jaanuar peab kohe pärast kooli autokooli asjad ära ajama, sest kell 17 on juba esimene teooria tund. + Mu vanaisa on ikkagi nii lahe ja see, et ta mind korralikult sõitma õpetas oli väga hea, sest nüüd on hulga julgem autokooli minna. Tema ütles, et kui ma märke tunneksin, siis oleks asi täitsa käpas Tore on kelletki nii tunnustavaid sõnu kuulda. + Õunakooki sõin. + Saime uue koduelektroonika seadme, mis sisaldab endas DVD mängijat, raadiot ja muusikakeskust. Ja uus kuvar on meil nüüd ka- õhuke. + Homme peab pisut õppima, sest esmaspäeval ma jõuan alles peale seitset koju ja siis ma ei taha kohe esimesel päeval õppimise kätte surra. ++ Tänases päevas oli nii palju positiivset. ++ Ma isegi loobusin sellest mõttest, et ma tahan peale autokooli lõpetamist autot saada. See oli liiga naiivne mõte üldse, sest mu enda vanemad said esimese auto ma ei tea millal ja miks siis mina pean saama selle praegu?! Ja üldsegi, see võtab nii palju raha ja pmst peaksid seda üleval minu vanemad. Ma tahan esimese auto ise osta või liisida Aga vanemate autoga kavatsen ma küll sõita
|
|
|
Post by Jaana on Jan 3, 2007 17:21:38 GMT 1
+ mina olen pinnapealne, aga ma ei tea mis otsast.. Aga kui nii öeldakse, siis järelikult olen. Nad võiks mulle ka selgitada mis otsast ja mis mõttes?
|
|
|
Post by Mari-Liis on Jan 3, 2007 18:02:18 GMT 1
-- ja kogu positiivsus ja rõõmsameelsus kadus hetkega..
|
|
|
Post by inxu on Jan 3, 2007 18:35:50 GMT 1
+ õppisin - õhtune r2 aastahiti gaalale minek jääb ära + aidese poistel läks niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii freaking hästi!!!! ai mul on nende üle eriliselt hea meel! + slide'l läks ka aastahitil hästi aga aidese emotsioon on kuidagi tugevam + filmi sai ka vaadatud + puhata on saanud - ma pole täna mitte miskit saanud
|
|
|
Post by Riin on Jan 3, 2007 19:38:20 GMT 1
++++++++++++++++ 5 päeva märjamaal. + eilne raini, rinna ja rometi sünnipäev. + liiga palju sai nalja. ----------- jälle märjamaalt kodus. argh! ja mõne päeva pärast jälle 10 nädalat kooli. no nii ei taha.
|
|
|
Post by Kriss. on Jan 3, 2007 22:11:07 GMT 1
+++++++++++++++++++Aides just made my day
|
|
|
Post by inxu on Jan 3, 2007 22:15:02 GMT 1
+++++++++++++++++++Aides just made my day and mine
|
|