|
Post by pisike on Jan 5, 2007 11:16:00 GMT 1
+ pole - olen jälle sunnitud vaheaja lõpu ära rikkuma suht.
|
|
|
Post by Mari-Liis on Jan 5, 2007 18:14:02 GMT 1
+ Meie vestlused Eneliga on viimasel ajal kuidagi väga asjalikud. Täna näiteks rääkisime poliitikast ja avastasime, et see ei ole üldse ebahuvitav. + Lugesin ühe raamatu täna läbi, mis seisis ema öökapil: Paulo Coelho "Viies mägi" + Varsti hakkan eilseid ja tänaseid ajalehti lugema. + Hommikul helistati ajalehest "Äripäev" ühe küsitluse asjus, millest ma osa võtsin ja eeldati, et ma oskan neile väga tarka juttu rääkida. - Kõht valutab veidikene. + Ema ja isa läksid külla(mingi tuttav häärberisse) ja nüüd olen üksinda kodus. - Kooki ei ole ja keegi ei toonud/teinud ka. - Praegu on just uudistes, et ühed puudega lapse vanemad tahavad lapse kasvu peatada ja emaka välja lõigata, sest nii on tütre eest kergem hoolitseda. -/+ Ülehomme on kool. Ma ei oskagi tegelikult seisukohta võtta, kas ma olen õnnelik või mitte. Veidikene tahaks minna, aga samas eriti ei jaksa küll praegu õppima hakata.
|
|
|
Post by Jaana on Jan 5, 2007 20:15:49 GMT 1
-- f**k kurat raisk kui närvi mu õde mind ajab -- ma lõhkusin videomaki ära +/- üksi olen kodus.. vanemad läksid külla +++++ õde läheb diskole -- f**k kui vihane ma olen -- kurat küll!! Vaheaeg saab ka läbi! f**k!!
|
|
|
Post by inxu on Jan 5, 2007 21:23:59 GMT 1
+ käisime Tomiga JÄLLE Algab Suvi jaoks lava mõõtmas! nii oma kümnendat kohta - ma valisin ülikoolis vale eriala oleks pidanud ehitust hakkama õppima ok, nali. + tänavakoosolek - vähe asju on tehtud - Margitit ei saa kätte + tuleb töö-öö + nii palju häid ideid - kui vaid oleks raha neid kõiki ellu viia... - mul ei ole autot + ikka eriliselt hea tuju
|
|
|
Post by Jaana on Jan 5, 2007 22:26:35 GMT 1
++++ täna tuli kohtust kiri ja kõik pahad on nüüd trellide taga! Juhuu!!
|
|
|
Post by Riin on Jan 6, 2007 0:23:33 GMT 1
+ rinna sünna. + vanaisa ja tema naine käisid meil külas. + jäätis. + raamatuga olen suht kaugele jõudnud. - ma ei ole huvitatud. + rääkisin tiinaga. - tahan märjamaad tagasi!
|
|