|
Post by madli on Jan 8, 2007 18:07:01 GMT 1
- päeva esimesest poolest me üldse ei räägi eksole.. ei olnud vastik koolipäev, ei üldse ei olnud. - jee, ma arvan ka, et 600 lehte kolme musketäri kahe päevaga on vägagi easy. sest see on ju lihtsalt vapustavalt põnev raamat. ei no taaskord eriline arulagedus, armas kirjanduseõpetaja. + täna on trenn..mis ühtlasi saves the day hopefully - täna tuli selline hirmus him'i igatsus.. ei piisa enam pidevalt keerleivast plaatidest mu pleieris vist.. - väga masendav päev on siiani olnud - ja kui veel vinguda, siis eriti nõme ilm on ka !
|
|
|
Post by inxu on Jan 8, 2007 19:26:53 GMT 1
+ saime ühe ägeda sponsori - üks teine sponsor ütles ära... eks tuleb järgmine ette võtta + Mammu on niii armas laps tegelt... +/- homme tartusse + palju häid emotsioone + empsiga on vahel täitsa tore jaurata
|
|
|
Post by Riin on Jan 8, 2007 21:10:46 GMT 1
+ sain temaga rääkida. + koolis oli isegi üllatavalt vahva. - eelistaks siiski vaheaega. - ma ei kujuta ette, mida ma ülikooli edasi lähen õppima. - tuju läks kuidagi kurvaks.
|
|
|
Post by Mari-Liis on Jan 8, 2007 21:54:35 GMT 1
+ koolis ei olnudki nii hull selles mõttes, et ma seekord ei tahtnud üldse sinna minna.. + ajaloo kontrolltööd lükkasime edasi esmaspäeva peale; kui hea, et meil mõistev õpetaja on + autkool oli väga äge..õpetaja on niii vahva - ilm on nõme ja kui varsti lund ei tule, siis ma ei taha ka enam...siis juba ootaks suve vaikselt.. + õpitud enam-vähem, kuigi raamatut peab veel mingi 50 lk lugema.. - vanemad ajavad veidike närvi praegu - vend ajab ka närvi, sest ta laulab mu kõrva ääres "Rahutu tuhkatriinu" laulu + naerda sai täna palju.. + sõin hamburgerit + lugesin lehte ja nägin, et haridusministeerium mõtleb küll vahvaid asju välja, kuigi ma arvan, et need ei ole eriti teostatavad ja on tõesti veidikene esmasemaid asju nagu ka Kreitzberg arvab.. +/- ei tea kas lähen homme koori...mõte sellest juba ajab pea valutama...üldse ei taha, aga eks vaatab
|
|
|
Post by inxu on Jan 8, 2007 22:49:26 GMT 1
- ma ei saa sellest asjast aru... miks ta mind kummitab viimasel ajal igal pool - unes, seal... kuigi mul ei ole selle vastu midagi on see siiski tiba wierd... kas tõesti?
|
|
|
Post by Jaana on Jan 9, 2007 14:48:31 GMT 1
- uus poolaasta kooli algas tõesti väga "positiivselt" - mata sakib - hilinesin tundi + ajaloo töö lükkasime edasi - kool on nõme..!
|
|