|
Post by Riin on Jan 12, 2007 11:51:51 GMT 1
+ 3 tundi jäeti ära. + üheksaks kooli alles. - mittttttte midagi pole ei praegu ega õhtul teha! + liisi tuleb homme! + nädalavahetus on!
|
|
|
Post by Jaana on Jan 12, 2007 13:43:26 GMT 1
+ koolis oli kõikidel miskipärast hea tuju + koolis oli isegi tore + viimane tund jäi ära + jalgsi tulin koolist koju + nädalavahetus - vanemad suutsid tuju nulli viia :/
|
|
|
Post by kaidi on Jan 12, 2007 14:35:56 GMT 1
++++ lumi - peaks tuba koristama, jälle - igav on
|
|
|
Post by madli on Jan 12, 2007 17:57:56 GMT 1
-- mhh..mul oli täna super hea tuju.. lihtsalt oli. ja kõik mu ümber olid eriti flegmad täna..ilgem lebo absoluutselt kõigil. mitu korda ma täna kuulsin et "madli, miks sa omaette naerad?" no aga kellega ma siis naeran..kui te kõik nii tujust ära olete + olin stinaga linnas..toree! ++ mu kallis sugulane mark.. KÕIGE naljakam inimene maailmas vist.
|
|
|
Post by Mari-Liis on Jan 12, 2007 17:59:25 GMT 1
+ koolis oli normaalne + eesti keele õpetaja soovitas mulle üht-teist mida tulevikus teha =D kuigi ma arvan, et ma ei võta teda kuulda... =P + leidsime Helluga keemias kolmele küsimusele viiest vastused =) + trennis käisin Jaanaga... Body(KST) Arenas!!! =) Väga mõnus oli. Nüüd on hea rammestus peal. + Sain trennist autoga koju =P + Varsti külla =D + Näen praegu TM'is niii ilusaid autosid, et sure ära..kahju, et need siis paarkümmend miljonit maksavad =P + NÄDALAVAHETUS!!! Ma ootasin juba kannatamatult seda. Eile ja üleeile oli tuju nii miinustes, aga täna läks jälle tagasi normaalpiiridesse. + lund sadas.. - ...nüüd see on taas muutunud toredaks plögaks.. + Kaidi avatar on naljakas =D Eriti hüsteeriline plaksutamine =D=D + Trennis oli mingi väike poiss emaga kaasas ja siis ta laamendas nurgas. Ta oli ka naljakas. Ta naeratas ka kogu aeg =D
|
|
|
Post by Jaana on Jan 12, 2007 19:10:05 GMT 1
+ käisin Marr'ga Arenas Bodys + unine ja väsinud - peaks vist magama minema..
|
|
|
Post by inxu on Jan 12, 2007 19:46:00 GMT 1
+ peeglilaud + lugesin raamatut - peavalu on vist kõigil + ehk saab täna kogu prison break'i hooaja ära vaadata! - aga ma ei usu seda eriti
|
|
|
Post by madli on Jan 12, 2007 21:01:46 GMT 1
ma vaatasin ka prison breaki lõpuni..kunagi novembris + the butterfly effect.. super hea film..endiselt
|
|
|
Post by Mari-Liis on Jan 13, 2007 13:19:47 GMT 1
minul on ka Prison Break'i esimene hooaeg lõpuni vaadatud. Varsti loodetavasti näen pisut teist ka.
|
|