|
Post by Jaana on Jan 17, 2007 8:26:47 GMT 1
+ Taisi sünnipäev + klassiga Ülikooli muuseumi + klassiga ajaloo arhiivi + keemia jääb ära - ma ei oska mata kodust kontrolltööd
|
|
|
Post by MeriLiis on Jan 17, 2007 19:09:16 GMT 1
- homme mitu kontat +käisin linnas +vääga tore oli. +loll on äge! ;D +astut nägime
|
|
|
Post by madli on Jan 17, 2007 19:15:50 GMT 1
- nii depressiivne päev. krt küll. keegi just ütles mulle et "tõeliselt raisku läinud päev on ainult siis, kui sa kordagi ei naera" niisiis tänane päev läks raisku
|
|
|
Post by MeriLiis on Jan 17, 2007 19:19:28 GMT 1
madli peab naerma ajama!!. ülesande sooritamiseks aega 3 tundi ja siis midagi peale (:
|
|
|
Post by Jaana on Jan 17, 2007 19:28:31 GMT 1
- kuradi Lennart ei luba mul autokoolis käia. Sorri, aga Kurekell pole tähtsam! :@ + käisime arhiivis, kus oli väga lahe + saime Inxuga kokku + 2 Coffee In Lattet.. Mmmm..! - unine ja õppida ei jõua..
|
|
|
Post by madli on Jan 17, 2007 19:30:12 GMT 1
aww, meriliis..näed juba ma naerangi
|
|
|
Post by kaidi on Jan 17, 2007 19:43:40 GMT 1
- väsinud - jalad valutavad + sain ðokolaadi + mõni laul teeb tuju ikka nii heaks ;D + varsti paneme uue tapeedi + äkki saab varsti Ketaspidurit näha
|
|
|
Post by Riin on Jan 17, 2007 19:45:16 GMT 1
+ lühike päev. + saksa töö oli lihtne (vist). + käisin bowlingus. ühe mängu võitsin ära ja teises sain teise koha ;D - silm on niiiiii aia :S + ostsin uued läätsed. - homme on mussa töö ja esimeses pingis on keeruline spikerdada ;D
|
|
|
Post by Jaana on Jan 17, 2007 20:54:27 GMT 1
+ täna on mu taassünnipäev ja Katrel oli see meeles + šokolaad - biukat ei oska kohe mitte üks muhv! - ei suuda keskenduda + homme teiseks tunniks kooli - homme on politoloogia - Rauno on nõme ja veel kord hästi nõme. Muuseumis oli ta ka hästi nõme! Rauno, ME EI MÖLLA MATAS JA PSÜHHOLOOGIAS!! +/- Eneliga lollitasime raekoja ees ja siis avastasime, et raekoja aknast näeb telekat. Ja seal telekas olime meie.. +/- eile pidin Ollaga saksa keeles istuma. Ta on tropp, aga vähemalt ei pidanud ma üksi istuma ja nalja sai ka. - ma ei taha õppima hakata ja sellepärast kirjutan siin mingit romaani. Tegelt hakkan ma kirjanikuks. Hakkan novelle kirjutama. Ja siis on kõikide kohustusliku kirjanduse hulgas "Jaana novellid" - "Paks, lodev, küürakas lollpea- see olengi mina!"
|
|
|
Post by Mari-Liis on Jan 17, 2007 21:02:39 GMT 1
+ biuka õpitud.. - õppisin nii kaua ja kui homme tulemusi ei ole, siis ma olen küll kurb + käisime täna ajalooarhiivis ja Ülikoolis skulptuure vaatamas - koogi isu, aga ei ole kusagilt võtta.. + autkool oli nii tore!! See tekitab mõnusa tunde ja annab jõudu veel kodus õppima hakata.. + sain emmega koju õhtul, mis oli ka tore - biuka lehest ei saa väga aru, aga ma püüan + tegelikult on tuju ju täitsa hea + Coffee In! Latte vaarikasiirupiga. Nämm. Kaks templit veel ja tasuta kohv ootab. + Homme äkki enne koorilaulu jõuan käia läbi ja kohvi osta?? - reede tuleb ka kohutav.. + positiivsus ennekõike!
|
|