|
Post by Mari-Liis on Jan 26, 2007 18:02:35 GMT 1
+ mul on juba 5.veebruar sünnipäev + koolis oli isegi normaalne; sain paar kursusehinnet välja + sain biuka tunnika viie, milleks ma õppisin enne tundi 2 minutit...muidu kui kodus õpin, saan alati nelja - käisin peale kooli Helluga raamatukogus ja me ei leidnud ühtegi asja...õpetaja tapab meid esmaspäeval.. + trennis käisin.... -- ...raske oli ja ma ei jõudnud teha üldse.. + homme Hip-Hop Arenas ++ homme on nii mõnus päev: hommikul õppesõit, siis trenn ja siis näohooldus (L) Jeee!!! Ja pärast seda on ka mõnna kindlasti. Laupäev ikkagi. ++ Sööma kohe
|
|
|
Post by inxu on Jan 26, 2007 18:17:50 GMT 1
+ koristasin enamus asju ära - Margit vist laseb mind üle.... - tänu sellele tuleb plaanid ümber teha - väsimus + söögid, söögid, söögid + sain oma uue lambi lakke
|
|
|
Post by Jaana on Jan 26, 2007 18:35:52 GMT 1
+ koolis oli normaalne + see nädal läks kuidagi kiiresti - mul tuli tahtmine Illusioni minna + DJ Jaana ;D + täna oli jälle sõidutund... Oi kui karm õpetaja mul on.. Aga ma käisin juba maanteel ja linna sain ka. + bioloogia tunnis oli Urmas Sisask, kes tegi meile asja kohe selgeks - tahaks ka homme Arenasse minna + lähme varsti klassiga Kuutsekale lauatama + järgmine nädal on klassi koosviibimine
|
|
|
Post by madli on Jan 26, 2007 18:54:16 GMT 1
++ jah, ega kaks kilo greipe ja kiivisid ongi ju normaalne! eriti siis kui kott on niikuinii õpikuid ja muid raskeid asju täis. - ajalooreferaat.. jäääb vist tegemata + sushi + mõnus olemine on + homme on laupäev ja š-š-šoppama!
|
|