|
Post by Mari-Liis on Feb 4, 2007 10:44:49 GMT 1
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ MA OLEN TERVE!!!
|
|
|
Post by Jaana on Feb 4, 2007 10:57:16 GMT 1
+ Mari-Liis on terve! + homme teiseks tunniks kooli + eile käisime Viljandis. Seal oli väga lahe. Ainult etendus oli igav. Ja Hilje Murelit nägime ka Ugala kohvikus + Eneli õpetas mulle natuke trenni tantsu - homseks on palju õppida.. :S + Viljandis külastasime Hansa 24, aga Killustiku ei näinud ;D + Kohvikus sai ka nalja "Me oleme asjalikud Tartust!" (by Teli)
|
|
|
Post by eneli on Feb 4, 2007 10:57:53 GMT 1
+++ Mari-Liis on terve -Homme on kool + Eile oli vahva teatriskäik. - Teatrietendus ise väga põnev ei olnud. +Me oleme 'asjalikud Tartust'.. oijahh, Teli ikka oskab ;D +/- Tahaks juba trenni, aga see on alles kolmapäeval ++ Lily ja Leila on VÄGA toredad treenerid. - Liina ei olegi veel trenni andnud. -Homme on inka töö, millest oleneb mu kursusehinne. -ja füüsika järeltöö, millest oleneb mu kursusehinne.
|
|
|
Post by eneli on Feb 4, 2007 10:58:57 GMT 1
+ Meil õnnestus Jaanaga postitada täpselt ühel ajal Ja peaaegu samasugune tekst ;D
|
|
|
Post by Riin on Feb 4, 2007 12:29:36 GMT 1
+++++ vilistlaste pidu eile. +++++++ (L) - teadmatus. + sõbrad. + juuksuriga jäin väga rahule. + täna sünnadele. - sõbranna ei saanud edasi. mida pekki nagu?!
|
|
|
Post by Jaana on Feb 4, 2007 14:18:51 GMT 1
+ Meil õnnestus Jaanaga postitada täpselt ühel ajal Ja peaaegu samasugune tekst ;D ;D
|
|
|
Post by inxu on Feb 4, 2007 18:29:18 GMT 1
+ omadel läks eile hästi - masendus - ikkagi on see jama näha... ja valus on ka... + pudel valget veini just for me + kõik on tehtud - igatsen kedagi väga
|
|
|
Post by madli on Feb 4, 2007 19:58:17 GMT 1
- ühesõnaga mul on kõik täiesti tegemata ja õppimata ja tõenäoliselt nii see ka jääb -- jõle raske oli trennis täna, kohutavalt raske!! - ma ei ole siiski veel päris terve. -homme keemia töö. peab ennast vist kokku võtma.. ja ära õppima. - imelik nädalavahetus oli.
|
|
|
Post by Riin on Feb 4, 2007 21:21:54 GMT 1
- väikest viisi hakkab nüüd küll masendus välja kujunema.
|
|
|
Post by inxu on Feb 4, 2007 21:43:19 GMT 1
- väikest viisi hakkab nüüd küll masendus välja kujunema. tule minu juurde, joome veini ja kaebleme koos
|
|
|
Post by Riin on Feb 4, 2007 22:15:05 GMT 1
tavai. hea meelega!
|
|