|
Post by eneli on Feb 5, 2007 13:22:50 GMT 1
++ Mari-Liis sai 18 - Tulin koolist mõndadest tundidest ära - Kõht valutab - Homme on ajaloos tööööööö.. - Nagu tõesti. +Viskan toast igast mõttetut koli välja
|
|
|
Post by MeriLiis on Feb 5, 2007 15:15:36 GMT 1
+sain käsitööst ära. - niiiiii rõve olla , õgin vitamiine siin ;D
|
|
|
Post by inxu on Feb 5, 2007 19:07:48 GMT 1
-- põrutused ja sinikad.... ++ Tom on mega - räme valu + puhkus, jutud, kohvi - libedus + tupsud ootavad mind neljapäeval tallinna - aga ma ei tea kas ma sandina tahan kuhugi peole minna niikuinii tuleb 2 päeva järjest siis pidustada ju... mida mu peerentsid küll selle peale ütlevad...
|
|
|
Post by madli on Feb 5, 2007 20:54:19 GMT 1
++ trenn oli häässsti hea! meie tvi-ema +/- khmm.. jätsin täitsa totra mulje endast vist möödakäijatele. tuli selline idee, et võtaks kaubamaja toidumaailmast midagi homseks süüa.. sõidan siis selle eskalaatoriga üles ja mis ma näen, mingi võre on ees. no nii, sõidan siis tagasi alla. siis lähen trepist alla, et bussiterminali ja uksed, nagu minu kiuste, lihtsalt ei tule lahti no lähen siis trepist tagasi üles ja suure ringiga bussipeatusesse. ma usun ka, et need tüübid seal üldse ei naernud minu üle, onju! ;D ja siis sain lihaskrambi ka ja kõndisin seal sirgete jalgadega nagu lollakas ei no minuga ikka juhtub.. + homseks õpitud.. nii ja naa - ja kusjuures ma praegu sain aru, et ma ei saanudki ju homseks midagi süüa.. vahvva
|
|
|
Post by Riin on Feb 5, 2007 21:46:39 GMT 1
- depressioon + õpitud. + homme vähe tunde. - külm on. - uni. ---- ma nii tahan ja ma nii tean, et ma kunagi seda ei saa.
|
|
|
Post by inxu on Feb 5, 2007 21:54:58 GMT 1
---- ma nii tahan ja ma nii tean, et ma kunagi seda ei saa. *kalli-kalli* minuga on alati samad lood, nii et you're not alone
|
|