|
Post by inxu on Feb 6, 2007 15:02:43 GMT 1
----------- kõik on nii tuksis kui vähegi vist olla saab
|
|
|
Post by Jaana on Feb 6, 2007 15:24:35 GMT 1
+/- varsti autokooli.. Üldse ei viitsi minna.. - kui kell üheksa koju jõuan siis hakkan keemiat õppima :S + kool oli normaalne + me rääkisime täna Eneliga nii palju saksa keeles - ma kuulsin, et minu artikkel Postipoissi on terve lehekülg. Oh jeerum kül! Peab vist kirjutama hakkama.. - ma olen niiiiiiii unine + Mari-Liis saatis mulle laheda helina ;D
|
|
|
Post by Mari-Liis on Feb 6, 2007 15:33:04 GMT 1
+ Saatsime Jaanaga Bluetoothi'ga huvitavaid asju üksteisele --- Mul on KOHUTAV peavalu ja ma ei jõua tänu sellele üldse keemiat õppida, aga peab! + Ajaloo töö oli täna ära, mis on hea, sest see sai nüüd kaelast ära vähemasti + Reedel klubisse Teli ja tema seitse sõpra saavad tasuta. Tal on vist juba ammu 7 koos ;D Ta kutsub kõiki. Grete, Kadri, Mina, Maarja, Jane ja veel, aga ma ei hakka neid siin lugema.. + Homme autokool. Ma ikka veel käin seal väga heatujuliselt ja see annab positiivset energiat. + Neljapäeva õhtul sõit. + Tänane läks isegi kiiresti ja selle nädalaga saab pool kolmandast veerandist läbi juba. ------------- Mu pea. Appi!!!!!
|
|
|
Post by Riin on Feb 6, 2007 18:07:47 GMT 1
+ homme on kolmapäev ja moment of truth. + täna läks suht kiiresti. + tuju on hea
|
|
|
Post by MeriLiis on Feb 6, 2007 20:40:01 GMT 1
+kodus olen päev otsa olnud - käisin arsti juures +õnneks pole mu kurguga midagi ------------ homme on Laid!! ehk füssa ehk suuline vastamine ehk SURM!
|
|
|
Post by Jaana on Feb 6, 2007 20:53:33 GMT 1
++ autokoolis oli äge + ma olen nii hea inimene ja tegin orkutisse ühele inimesele kommuuni. Nüüd on ta mulle elu lõpuni tänulik ;D --- kurk on ikka nii valus ja hääl kohutavalt ära :S - ma ei leia ühtesi Haa osasid ------ pean hakkama keemiat õppima
|
|
|
Post by Mari-Liis on Feb 7, 2007 7:58:30 GMT 1
+ Läksin kell 20.30 magama - Jaana helistas veel õhtul, aga ma ei saanud vastu võtta, sest ma juba olin magamas + Õnneks tal polnud mu ema sõnade kohaselt midagi olulist.. - Ei tea, kas oskan keemiat..
|
|
|
Post by madli on Feb 7, 2007 16:11:10 GMT 1
++ EILE OLI NII SUPER
|
|