|
Post by eneli on Feb 8, 2007 18:32:08 GMT 1
+Homseks pole midagi õppida. -Va. eksamigeograafias. Vist. +Õpetasin Mari-Liisile trenni kava selgemaks ja nüüd on tal kergem trenni tulla - Aiavärav oli lukus ja ma ei saanud sisse. Ja muidugi ei võtnud keegi telefoni vastu ja ma külmetasin tükk aega tänaval. -KÜÜÜÜLLLMMMMM! +Sain hommikul autoga kooli. -Aga homme ei saa. -Käed on karedad, katki ja väga valusad.
|
|
|
Post by MeriLiis on Feb 8, 2007 19:28:35 GMT 1
------------- külm! +tore oli +homme tartttuuuuu!! ;D
|
|
|
Post by Jaana on Feb 8, 2007 20:10:44 GMT 1
+ koolis ei käinud ----- köha ja nüüd tuli veel mingi vinge nohu ka :S + autokoolis sain kontrolltööga läbi + homseks pole midagi õppida + emme sünnipäev! - mu nina on nuuskamisest juba niiii valus ja katki.. + geograafia eksamiraamatu ostsin ära - kuramus, ma unustasin jälle kellegi sünnipäeva ära :S Mul pole talle midagi kinkida
|
|
|
Post by Riin on Feb 8, 2007 21:19:27 GMT 1
+ kooli polnud. + suusapäev. + hästi läks. + pärast vesipiip ja pitsa. + matemaatika. + heatujuuuu. - nv plaanid puuduvad
|
|
|
Post by madli on Feb 8, 2007 21:30:51 GMT 1
+++ TEATER nii lahe, esmaspäeval linnakasse ja teisipäeval vat-teatrisse..eriti lahe on, et ma olen mõlemaid etendusi juba korra näinud ;D aga need on head! - kuradi köha ei lähe ära, ja nohu ka mitte. -- imelik küll, aga hetkel oleks mul kohutavalt orkutisse vaja sisse saada. no ma ei tahagi seda kuramuse donuti, lihtsalt lasee mind sissse!!
|
|