|
Post by kaidi on Feb 9, 2007 17:40:19 GMT 1
+ eile oli tore ;D + üle pika aja sai jälle Ketaspidurit näha - sain kaameraga vastu pead - õues on külm
|
|
|
Post by inxu on Feb 9, 2007 18:03:03 GMT 1
+ eilne õhtu oli cool + muhe kalli + hea hommik + palju häid ideid + teeduska sünna, plönnu oma ka +++++++ saime Algab Suvi särgid ja pusad kätte!!! - selg ikka valutab
|
|
|
Post by Jaana on Feb 9, 2007 21:14:14 GMT 1
+ koolis ei käinud - tunni aja jooksul olen ma suutnud mõlemad põlved nii valusalt ära lüüa. Ai! + käisime Vanemuises "Vabamõtlejat" vaatamas Jan on nii tore! - nohu tapab! - nina on valus ja katki.. + köha hakkab järgi andma + Teli sünnipäev!
|
|
|
Post by Riin on Feb 9, 2007 22:13:27 GMT 1
+ kolmandaks tunniks kooli. + 5 tundi ainult. + mitte midagi pm ei teinud. + käsipall + choco võitis!!! + pärast sõprade juures olemine.
|
|
|
Post by Mari-Liis on Feb 10, 2007 9:34:23 GMT 1
+ Telil oli sünnipäev! + Teli andis meile oma sünnipäevaks kingitud kooki + Koolis oli isegi normaalne. + Käisin füüsika ajal sõitmas ja mul läks enda meelest väga hästi. Veel polegi nii normaalselt läinud + Õhtul käisime peol Teli sünnipäeva tähistamas. Meid oli päris palju: Anna-Liisa, Taivo, Teli, Jane, Nele, Andres, Maarja, Kristjan, Markus ja Siim(kaks viimast olid Teli sõbrad). Hästi tore oli.
|
|
|
Post by Jaana on Feb 10, 2007 11:10:54 GMT 1
+ Markus ja Siim(kaks viimast olid Teli sõbrad) Nagu SEE Markus või? Ja Siim? Et nagu Vinki?
|
|