|
Post by Jaana on Feb 12, 2007 19:14:41 GMT 1
+ käisin oma vanas kodus... Nii kurb oli. Ma tahan tagasi! + kool oli normaalne + saksa keelest ja kekast tulin ära - meedia on tegemata + homseks pole palju õppida + inkas oli äge töö... Mulle hakkas meeldima see laul, mida töö ajal kuulasime
|
|
|
Post by Riin on Feb 12, 2007 20:32:47 GMT 1
+ raamat ei olnudki tänaseks! + matemaatika. - hääl on natuke ära.
|
|
|
Post by madli on Feb 12, 2007 20:35:38 GMT 1
-----/++++ kui teil kunagi tuleb selline moment, kus te arvate end kõige kobam ja totum olevat, siis mõelge, et madli on palju hullem!!!!! täna oli täiesti insane päev! IGA MINUT juhtus minuga midagi. jube.
|
|
|
Post by Mari-Liis on Feb 12, 2007 20:37:14 GMT 1
+ õpitud kõik peale meedia, sest ma ei saanud aru, mis seal tegema peab + matemaatika õpetaja sai terveks; mul oli temast juba kahju, sest haige on paha olla.. + homme töid ei ole ühtegi.. mõnus! - autkoolis oli mul selline uni, et ma kohe ei tea...silmad ei püsinud üldse lahti.. + normaalne koolipäev! läks isegi kiiresti.. + kehalist ei teinud kaasa.. + keemia on homme! + reedel võib olla jälle peole + Oioioiii mis kõik olla võib
|
|
|
Post by Riin on Feb 12, 2007 21:17:59 GMT 1
- sain viisaka mitterahuldava vastuse. argh!
|
|
|
Post by kaidi on Feb 12, 2007 22:07:41 GMT 1
+ käisin passi ja id kaarti tegemas + praetud pelmeenid, nämma + marmelaadikommid + i love my cat + sain mõned pildid ka tehtud - õues on külm
|
|