|
Post by Jaana on Feb 14, 2007 7:55:44 GMT 1
- ma olin inkas kohutavalt unine + enne tundi saime kommi + vahetunnis lasti seda laulu, mille järgi tantsu tegime.. Kohe rõõmsam tuju tuli - meid on nii vähe koolis
|
|
|
Post by eneli on Feb 14, 2007 8:00:59 GMT 1
+ ILUSAT SÕBRAPÄEVA! - Väga 'mõnus' on koolis olla, kui kõik on õppimata. +Täna on trennnnnnnn!! - Täna on keka. Ma vihkan kekat. Väga.
|
|
|
Post by Jaana on Feb 14, 2007 8:10:06 GMT 1
+ arvuti tunnis kuulame YMCA ja teeme liigutusi kaasa ;D
|
|
|
Post by Jaana on Feb 14, 2007 8:17:29 GMT 1
+ ja siis me vaatame neegripoisi räppi ja tantsime
|
|
|
Post by inxu on Feb 14, 2007 9:17:33 GMT 1
+ asjad ei olegi nii hullud kui ma arvasin + õhtul Kristiga kohvikusse, võibolla tuleb Laura ka! - ma ei saa ühte töö asja ära teha.... nõme arvuti + ja ma saatsin selle ära, go me! +/- õhtul on kursa kokkusaamine, aga ma ei viitsi sinna minna aga ma ju lubasin.
|
|
|
Post by Riin on Feb 14, 2007 18:28:51 GMT 1
+ täna sain jälle kooli + sain kallisid-kinke-kaarte. + käisin piljardis. + nägin ühte armsat inimest. - mul oli nii ebamugav selle nohuga. - ootasin midagi erilist, aga seda ei tulnud ega tule.
|
|
|
Post by Mari-Liis on Feb 14, 2007 21:24:06 GMT 1
++++++++++++ armas päev oli koolis +++ armas telefonikõne oli ka ++ hea tuju +++ ööseks onu juurde -- trennis ei hakka käima, aga samas ma ei olegi väga kurb...naljakas, aga tõsi! klubi asendab ja muud värgid... +++ autokool saab ehk varsti läbi kaa +++ sain ringiliiklusest aruu HEAD SÕBRAPÄEVA TEILE, FOORUMILIIKMED!
|
|