|
Post by Mari-Liis on Feb 16, 2007 18:06:52 GMT 1
+ Geograafia töö sai ära tehtud! + Kuutsekal oli SUPERLAHE ja ma sain lumelauaga sõitmise ühe osa selgeks täna Kristinale ja Hele-Liisile ka veits! Aitäh teile + Homme autosõit! - Peole täna ei lähe.. +.. kuigi ma polegi tegelt väga kurb sellepärast, sest ma lähen vist homme hoopis Club "Illusionisse" MTV peole, mis on kindlasti lähedam, kui niisama Pattayas taielda.. + Hea päev oli, hullult rahul olen
|
|
|
Post by Jaana on Feb 16, 2007 18:10:37 GMT 1
+ Käisime Kuutsekal kus oli megalahe + sain lumelauaga sõitmise peaaegu selgeks + Kertust oli mul täna niii palju abi - lendasin mitu korda ja suht hullult kah.. Praegu olen veidi invaliid - ma tahan ka homme Illukasse minna!!! + tuli välja, et mu uus sõiduõpetaja on äge + Kuutsekal oli palju abivalmis inimesi + Noortebändile
|
|
|
Post by inxu on Feb 17, 2007 1:09:52 GMT 1
+ Aides oli ülim kick ass + mul õnnestus sõitmine pöörfilt - teised jaurasid muidugi sama aegselt autos - In Chain ei saanud edasi + palju toredaid tuttavaid inimesi - sinikad
|
|
|
Post by Maris on Feb 17, 2007 9:41:43 GMT 1
+ tartus oli ülilahe + htg oli nagu super. + bussis oli lõbuss - ma ei leidnud endale riideid mida vaja - murdsin varbaluu hommikul - nägin kuidas inimene auto alla jäi :S - sain teada,et pean pühapäevalvõrkpalli võistlustele minema.
|
|
|
Post by Jaana on Feb 17, 2007 11:38:20 GMT 1
+ me mõtlesime Kertuga uue spordiala välja. lumekepp (lumelaud ja suusakepid) + Aides!
|
|
|
Post by Kriss. on Feb 17, 2007 17:31:11 GMT 1
+++++++++ AIDES -In Chain ei saanud edasi -mu selg valutab eilsest
|
|
|
Post by madli on Feb 17, 2007 17:54:17 GMT 1
--emotional breakdown
|
|