|
Post by inxu on Feb 17, 2007 18:26:56 GMT 1
+ Tourest +/- sain teada mis tunne on autoga üle katuse käia + poiskadega on mul ikka alati tore - selg teeb põrgu valu + Algab Suve vastu tunti huvi. wijeah.
|
|
|
Post by kaidi on Feb 17, 2007 19:02:21 GMT 1
+++ Forrest Gump
|
|
|
Post by Jaana on Feb 17, 2007 20:43:19 GMT 1
- lihased ja tagumik on valusad + Eneli õpetas tantsu + Annabel andis mulle põse peale musi! Aww.. Tavaliselt ajab ta mind harjaga taga - Illusioni ei lähe.. Liiga hilja hakkasime asju ajama + Kadri on nii tore!
|
|
|
Post by Riin on Feb 17, 2007 21:29:41 GMT 1
+ eilne sünnipäev. + mäo-paide-tallinn + tiinal käisin külas. + ajan täiesti ajuvaba juttu suust välja. jumala kainena. lihtsalt üleväsinuna. - tänane pidu jäi ära.
|
|
|
Post by MeriLiis on Feb 17, 2007 21:33:39 GMT 1
+++++++poiddduuuuuu! ++kõik n ii tore!
|
|
|
Post by Mari-Liis on Feb 18, 2007 8:13:43 GMT 1
- hommik oli nõme + käisin Teaga linnas.. + olin kella poole üheni väljas: käisime niisama ringi, kohvikus ja olime lihtsalt niisama.. + ma mõtlesin jälle, et mul oleks vaja ainult ÜHTE asja, et mu elu läheneks täiuslikkusele..aga see on nii suur asi.. - mul on kõriauguni lapsikusest, tujudest.. - ma ootan väga 12.nda klassi lõppu, sest võib olla siis midagi muutub, võib olla siis ma leian inimesed, keda terve elu usaldada või midagi ma lihtsalt ei saa ennast enam sundida igast asjast mööda vaatama, aga ma püüan optimistlik olla, et üks aasta veel ja siis on hoopis teine elu ees.. - Illukasse ei läinud, aga ma arvan, et ei jäänud suurt millestki ilma ka... +... võin ju veel terve elu pidutsemas käia.. ja tantsimas...ja taas kord...ma ei hakka kirjutama milles ma JÄLLE kaks korda ühe ja sama päeva jooksul pettusin, sest ma ei viitsi selle peale isegi mõelda.. + mõned inimesed oskavad tuju tõsta ja nii armsasti rääkida, et kõik kurbus kaob ära...Aitäh teile!
|
|
|
Post by madli on Feb 18, 2007 9:17:06 GMT 1
+/- sain teada mis tunne on autoga üle katuse käia oolrait, ma ehmatasin praegu täiega ära -/+ kui ma ütlen, et olen valmis teda iga kell kuulama ja lohutama.. anna andeks, ma ei mõelnud seda päris nii otseselt, et kell 3.41 öösel mulle vastuvõetava kellaajana tunduks! + loodetavasti leian endale täna salli ja kõrvarõngad ++++ treennnnnn! jeah, rock'n'roll võib alata
|
|