|
Post by Mari-Liis on Feb 18, 2007 13:49:10 GMT 1
+ Õppesõit läks jälle hästi. Järgmisel nädalal ei peagi puuduma koolist ühtegi korda sõidu pärast, mis on ülimalt tore. + Tea helistas mulle ja rääkis mobiili pealt 15 minutit ja suutis mind jälle naerma ajada niiet kõhulihased valusad - Mul ei ole veel õpitud. + Rõõmus ikkagi! Stressifaktorid hävitatud ja kõik täitsa normaalne. + Teliga siis järgmisel nädalavahetusel järgi tegema pidu Hahaa.. mul oleks vaja küll ennast maandada tegelt, sest siis saaks kõigest halvast sees lahti - Ma peaks sellel nädalavahetusel intervjuu ka ära tegema juu keemia õpsiga..appi! + Välja sööma +++ Vennakesel sünnipäev! Ükskõik ,et ta mulle nävidele käib vahest, ta on ikkagi kallis PALJU ÕNNE TALLE!
|
|
|
Post by Riin on Feb 18, 2007 17:32:55 GMT 1
+ sain end välja magada. it took 12,5 hours, aga ikkagi ;D + novellid läbi. + pildid sain eile.
|
|
|
Post by Jaana on Feb 18, 2007 20:30:12 GMT 1
+ novelli analüüsi sain tehtud - luuletuste analüüsi ma ei tee, sest ma ei saa nendest väärastustest aru! Miks on vaja mingeid värdjaid luuletusi teha?! :@ + vann - janu - unine, aga nii palju on veel õppida - õpetajad on kõik nii väärastunud, et kõik panevad kõik tööd ühte nädalasse :S
|
|