|
Post by Mari-Liis on Feb 20, 2007 18:56:04 GMT 1
+ muusikaajaloo töö oli lihtne isegi -------- ma ei tea mis saab minu artiklist...nad peavad vist lehte valge koha jätma, sest ma ei taha, et teised minu kirjutisi loeksid...appi! ja mul pole see nagunii valmis ka.. + Oliver ajas nii segast teksti täna matemaatikas Silliga --- Koorilaul kestis täna nii kaua... ++... aga häälehajutuste ajal ma rääkisin Eneliga kogu aeg + õpitud! + sain kirjanduse kontrolltöö viie - keemias panin vastusega veits puusse, aga ikka juhtub + lahendasin just ühele sõbrale keemia ülesande ära .. jeppii! --- ma tunnen ikka veel puudust ühest asjast...kaua võib!! + vanemad sõidavad neljapäeva õhtul Tallinnasse.. - reede hommikul peab siis ise kooli jõudma kuidagimoodi + autokool homme.. + mulle tuldi järgi täna - tegelt mul on ju uni - Telil on ka kõhugripp ja ta oksendab! Tunnen kaasa vaesekesele. Tal vedas. Oli ainult ühe päeva haige, aga mina oksendasin viis päeva järjest..
|
|
|
Post by Riin on Feb 20, 2007 19:14:57 GMT 1
+ lühike päev. + ostsin endale juuksesirgendajad! + täna on "lost".
|
|
|
Post by madli on Feb 20, 2007 20:06:42 GMT 1
--- no fak, ma ei või, miks alati kõik allamäge läheb, miks alati minuga. noo mikkkssss
|
|
|
Post by inxu on Feb 20, 2007 20:29:28 GMT 1
^ kalli-kalli!!!
+ sain koju - tüdimus sellest jamast seal - ei ole ühtegi reaalset lahendust ka + homme ehk läheb elu jälle lahedaks kasvõi mõneks ajaks
|
|
|
Post by Jaana on Feb 21, 2007 8:11:11 GMT 1
+ saksa keeles jõudsin poole Hans im Glück ära kirjutada + saksa keele õpetaja andis jälle After Eight'i + Olla ja Silliga sai nalja matas + ei pidanud mata järeltööle minema - autokoolis on kindlustuste osa niiii igav
|
|