|
Post by inxu on Feb 22, 2007 0:20:17 GMT 1
- üldse pole und + the sun oli ülimalt kick ass + the sun'i manager on lihtsalt nii lahe düüd + in chaini omadel läks päris hästi + osm sai ka hakkama + me olime ise ka hullult tublid! +/- inxu pani teised tööle ja ise puhkas... süümekad on +/- neljapäev tähendab, et me koristame kogu jauri ära kodus - hästi palju tööd ühe projektiga + best peeps of the world + the sun'ikad on meie sponsorid nüüd + minu kriitikast oli kasu
|
|
|
Post by eneli on Feb 22, 2007 14:49:25 GMT 1
+ Varsti laulma +Homme trenni. +Homme on kaks tundi, proov ja esinemine. -Väljas on vastikult külm --- Ma pean oma artikli valmis saama, aga sorrri, ma ei ole ajakirjanik ja ma eiii oskaaaaa!
|
|
|
Post by inxu on Feb 22, 2007 16:25:53 GMT 1
^ ma oskan sind ehk natuke aidata kirjuta miskit valmis ja saada mulle, vaatan üle, parandan ja saadan tagasi
|
|
|
Post by eneli on Feb 22, 2007 17:58:51 GMT 1
Aitäh Ma vaatan, millal valmis saan ja kas jõuan saata ---- Laulsin oma hääle täiesti nässu. ---Homme on esinemine
|
|
|
Post by Mari-Liis on Feb 22, 2007 18:58:47 GMT 1
+ autosõit läks hästi + keemiaõpetaja saatis küsimuste vastused ära ja need olid kohati väääga armsad ja üllatuvad ka Ma loodan, et ma nüüd sellest nüüd mingi normaalse asja teen, sest kahju oleks, kui keegi ei loeks või midagi Mina olengi tegelt ajakirjanik, aga ma ei mõtle sellele hetkel.. Koolileht ongi harjutamiseks:D + hea tuju + homme vähe tunde -- esinemine...mu hääl on nässus samamoodi nagu Enelil ja kurk valutab.. appi!!
|
|
|
Post by Jaana on Feb 22, 2007 20:24:49 GMT 1
- artikli olen täiesti ära unustanud.. peaks vist ka seda edasi kirjutama.. ----- ma oleks just infarkti saanud! Ma panin ühe lehekülje alla laadima ja kui see käima hakkas olid mul arvuti kõlarid muidugi põhjas ja ma olin selle ära unustanud.. + ma sain endale uue käekoti ja vöö + homme teiseks tunniks kooli, siis on ainult kaks tundi ja esinemine ja proov - autokoolis oli põhimõtteliset viimane teooria tund --------- ma raiskasin täna niiii palju raha. Nagu täiega palju... Kohe väga palju... Väga-väga palju.. +/- homme äkki trenni.... mai tea.. ei suuda otsustada.. + toredad mälestused tulid meelde
|
|
|
Post by Riin on Feb 22, 2007 20:37:05 GMT 1
+ tantsimine. + matemaatika. - keegi ei aidanud mul stereomeetria ülesandeid lahendada. - pole temaga ammu rääkinud.
|
|