|
Post by Mari-Liis on Feb 27, 2007 14:37:46 GMT 1
+ koolipäev kahe tunni võrra lühem + koorilaulu tahan minna, sest esinemine läks eile väga hästi(õpetaja ütles, et ta pole sellist sädet meie silmades enam ammu näinud..) + matemaatikast sain aru! - unine veits ja juua tahaks ka.. + reedene klassipidu TOIMUB Küll Tartus ja mitte renditud majas, aga siiski... 7 tundi on ka üpriski piisav aeg, sest klassipeol toimub ju teadagi mis ja muidu läheksid asjad liiga käest ära.. aga peaasi et toimub + Hea päev. Terve see nädal tõotab tore tulla. Homme saame ka esinemise pärast varem koolist ära ja neljapäeval sama lugu... + neljapäeval ka pidu + homeks pole suurt midagi õppida saab jälle lebotada...vahepeal on seda ka vaja...
|
|
|
Post by Riin on Feb 27, 2007 16:25:17 GMT 1
- jalg on kukkumisest kõik nii valus! + füssa töö lükati edasi. + mate töö oli lihtne (h). - ühtegi plaani nädalavahetuseks ei ole + mul on nii hea tuju
|
|
|
Post by Jaana on Feb 27, 2007 20:39:19 GMT 1
-- ma olen nii kohutavalt unine + enne bussi peale minekut toimus üks äge asi ;D + August on jumalast lahe + homme on trenn - ma ei jõua üldse inkaks õppida - matast ei saa aru + homme saab Kurekell jälle mõndadest tundidest ära +/- homme läheb õde Tallinna ja ülehomme hommikul ära Inglismaale +/- klassipidu toimub... - Mihkel suutis oma arvamuse natuke liiga hilja öelda
|
|