|
Post by inxu on Feb 28, 2007 9:30:13 GMT 1
+ uued raamatud jälle lugemisse! + hullult palju motti midagi teha! we are going to become bisnis-wumen - keegi lõhkus meil duðisegisti ära, väärakas. - ma tahan teada! aga vist ei saa... + naeratus + homme minu lapse-tupsud ja muud loomad
|
|
|
Post by Jaana on Feb 28, 2007 13:32:09 GMT 1
+/- teiseks tunniks kooli + koolis oli muidu täitsa äge + keemias oli isegi tore. Me tegime laborit. Ma valasin kogemata Mari-Liisile hapet näppude peale. Ise ta ei saanud arugi... Ma pidin ütlema, et ta näpud tilguvad happest - kas ma olen öelnud, et ma tahan poistega võrkpalli mängida?! Kas ma olen öelnud, et ma üldse võrkpalli tahan mängida?! - servide ajal pidin loomulikult mina jääma pallide saju kätte :S ja mängu ajal olid õnneks Taavet ja Olla minu ümber, et mängisid minu eest. (Oi ma olen kaval ;D) - kätel on nüüd "megaägedad" verevalumid... + Katre valiks mind aasta võrkpalluriks minu "võrratu" võrkpallimängimise oskuse pärast... + trenn!!! ;D
|
|
|
Post by Riin on Feb 28, 2007 17:40:27 GMT 1
+ füüsika töö jäi ära. + filosoofia oli isegi huvitav täna! + nägin ühte armsat tuttavat - olen vist liiga kannatamatu - jalg teeb ikka mõnusalt valu.
|
|
|
Post by madli on Feb 28, 2007 17:59:08 GMT 1
- ja ma olen jälle haige. SUPER ajastus muidu, eks.. + ruuuuudun takaa lugu ajab mind ikka naerma - ausalt öelda ei mõista ma miks kaheksandas klassis peaks üldse mingi eksam olema. ja veel geograafia. ei, tänan
|
|
|
Post by Mari-Liis on Feb 28, 2007 19:49:15 GMT 1
+ Koolist saime pisut varem ära! + Kehaline oli isegi normaalne. + Sain õpetajatega ergomeetrist rääkida ja nüüd hakkan artiklit kirjutama. +++ Koori esinemine oli suure algustähega Äge!!! Ott Sepp askeldas seal ja rääkis, kuidas me peame oleme ja mida tegema. Ütles, et äraminekul on vaja näidelda. Ta oli täitsa armas kohe! + Mõnus päev ja homme tõenäoliselt mõnusam! + Autokoolis sain palju-palju targemaks!
|
|