|
Post by eneli on Mar 1, 2007 8:58:47 GMT 1
+/- ei läinud kooli. + Laulupeo eelproov Juhuu ++ Eilne esinemine oli suuupeeeer! + Eilne trenn oli ka mõnus. - Proovin kirjandit kirjutada, aga ei lähe kuidagi. + Ma sain bioloogia töö viie. Nagu mina? Mida?
|
|
|
Post by inxu on Mar 1, 2007 11:11:25 GMT 1
+ hommik algas kohe heade uudistega +/- kas mulle on täna mingi üllatus? tahaks väga teada! + väikeses ringis family meeting + palju positiivsust ja rõõmu + ma olen täna asjalik
|
|
|
Post by madli on Mar 1, 2007 14:49:21 GMT 1
- nii super on haige olla. + hommikul oli naljakas.. "tere, ma olen haige, mis on sinu nimi?" ehk jutuajamine tundmatute tsikkidega minu kodus. + homme kooli? ei? - kelgutama pidime krissuga minema ja nüüd ma jälle ei saa
|
|
|
Post by Jaana on Mar 1, 2007 18:21:47 GMT 1
+ koolist saime varem ära + ühes koori proovis käisin + Taisit nägime! Pärast nägin Janet ka + Slide oli Kaubamajas + lõpuks ostsin Kaupsist maski ära. Ja lõhnu käisin ka uurimas ja nuusutamas - ma ei taha ÜLDSE homme kooli minna... Aga homme pean kindlasti inkasse ja geograafia eksamitundi minema. Ehk siis esimesse ja viimasesse :S Ja järelikult ka vahepealsetesse +/- homme on klassipidu... Ei oskagi nüüd öelda, kas see on hea või halb.. + homme on trenn! - kirjandit pean kirjutama - selline halb ja vastik tunne on sees..
|
|
|
Post by Jaana on Mar 1, 2007 18:56:08 GMT 1
--------------------------------- assa raisk kui halba uudist ma just kuulsin! f**k!
|
|
|
Post by Riin on Mar 1, 2007 20:37:09 GMT 1
+ matemaatika. + tantsimine. + homme on reede. + kunst. +/- tahan ühte asja küsida, aga ma ei tea, kas praegu on õige aeg.
|
|
|
Post by Mari-Liis on Mar 1, 2007 22:00:03 GMT 1
+ Ma sain bioloogia töö viie. Nagu mina? Mida? Ma ütlen, et sa oled enda vastu liiga pessimistlik. Sa saad täiesti hästi hakkama, aga ei usu üldse endasse Tubli oled! + positiivset oli palju.. --- väsinud ja ei jaksa üldse kirjutada siia midagi + aga VÄGA tore päev oli...saikotsemist ka üpriski palju..
|
|
|
Post by Riin on Mar 1, 2007 22:10:18 GMT 1
++++ homme piljardisse ühe toreda inimesega. + saan ühe armsa inimesega jälle üle natukese aja. rääkida
|
|