|
Post by inxu on Mar 4, 2007 14:10:14 GMT 1
+ poiskad võitsid eile stutsi aja ühe loo jaoks!!! + päris tore oli - hommikul oli nii haige olla, et sure või ära - pr analüüs on ikka veel tegemata ja tähtaeg on täna südaöösel + saan retoorika koduse töö mõne päeva edasi lükata
|
|
|
Post by Riin on Mar 4, 2007 14:33:28 GMT 1
+ selline tunne on, et võiks kohe kõik saavutada, mida tahan. + 2 nädalat ainult veel ja siis nädal puhkust - raamat veel vaja täna läbi lugeda ja saksa jutustamine ka selgeks saada.
|
|
|
Post by eneli on Mar 4, 2007 14:46:41 GMT 1
+Kinos käisin + Läksin eile kell 8 õhtul magama -Nii palju õppida ja ma ei viitsi absoluutselt.
|
|
|
Post by Jaana on Mar 4, 2007 15:06:02 GMT 1
- haige - kinno ei saanud + aga järgmine pühapäev lähen kinno + eile läksin ka kell 8 õhtul magama... haigus on nii väsitav - öösel oli vahepeal nii halb olla, et oleks oksele hakkand +/- homme kooli ei lähe - miks juba kevad ei ole + 2 nädalat vaheajani
|
|
|
Post by Mari-Liis on Mar 4, 2007 17:28:20 GMT 1
+ Lahendasin Liiklustestide raamatu lõpuni. + Õppisin inglise keele järeltööks. --- Kirjandit pole ja ei tule ka tõenäoliselt. Vähemasti mitte homseks. ---- Mõned inimesed suuavad vahepeal nii õelad olla. Kuidas nad ise selest aru ei saa? Ma tean küll- SEST NAD ARVAVAD,ET NAD ON ISE NII KURADI LAHEDAD!! + Käisin valimas. + Vaheaeg varsti ja siis Slovakkiasse. Saab mõneks ajaks minema ja muud õhku hingata Ja suusatada. Mõnus. + Lugesin täna. - Jaanakene on haige, aga loodetavasti saab varsti terveks ++ Maarja on vahva! Ja Teli ka. Eneli ja Jaana nagunii Eneli pidas täna vägeva monoloogi ka MSN'is, mis tegi tuju heaks Ja ma rokin, sest mu profiil on lihtsalt nii ÄGE!! - Tead ei näinudki nädalavahetusel. + Täna oli sõidutund. Järgmisel nädalal saavad läbi. Lõpuks. Siis veel teooriaeksam ja sõidueksam ja saabki ARK'i. Aeg lendab.
|
|
|
Post by madli on Mar 4, 2007 20:46:53 GMT 1
+ teate ausalt öelda ma juba igatsen rainerit.. mu päris treener on HULL ;D ++ tädipojad läksid ära. oeh, väikesed lapsed on nii keerulised. + hea muusika - halvad uudised - homme on esmaspäev, we all hate mondays, don't we? - tegemata kunstitööd ja kudumata kampsun
|
|
|
Post by Jaana on Mar 4, 2007 20:49:32 GMT 1
- homme on esmaspäev, we all hate mondays, don't we? Jep! + "Anna ja kuningas", Tom Felton
|
|
|
Post by inxu on Mar 4, 2007 21:56:40 GMT 1
^ esmaspäevad on jubedad indeed. 10h jutti loenguid....
+ sain oma töö tehtud varem kui arvasin + teet ja tom ja msn'i jutud - haige... jälle
|
|