|
Post by inxu on Mar 5, 2007 9:52:18 GMT 1
------ 10 tundi loenguid jutti ++++++ Teet sai meile Muse kontserdi piletid!!!! fck yeah! + ideid on nii palju! - natuke haige + homme teeme hullult tööd ja hakkame oma vägevaid ideid ellu viima!
|
|
|
Post by eneli on Mar 5, 2007 10:56:14 GMT 1
-------------- f**kk! Homseks on vaja kirjand valmis saada. Ja kolmapäevaks Tõde ja Õigus I läbi, millest mul on loetud 30 lk. Juheeei! +/- Kodus - Ma võiks osata tantsida. Lahe oleks.
|
|
|
Post by Jaana on Mar 5, 2007 14:25:18 GMT 1
- homseks kirjand - homme on mata töö, mida ma ei oska lihtsalt :S - kolmapäevaks on vaja "Tõde ja õigus" läbi lugeda :S + homme pole aika tööd + ma sain Augusti numbri
|
|
|
Post by Kriss. on Mar 5, 2007 15:51:48 GMT 1
+ajakirjanduse arvestustöö ja ajakirjanduse kursus 4 + vene keel 5 - sööks midagi, kui oleks - kolmapäeval 3 kontrolltööd.. jess.. thank you god..
|
|
|
Post by madli on Mar 5, 2007 16:44:19 GMT 1
++++++ Teet sai meile Muse kontserdi piletid!!!! fck yeah! unbelievable +++++ täiesti kevad on!!!!!
|
|
|
Post by Mari-Liis on Mar 5, 2007 19:33:11 GMT 1
-- mul on mingi faking nohu ja köha + autokool saab varsti läbi ja sain mitu olulist testi läbi vaadata jällegi.. + kehalises oli väga naljakas Nelega indiaakat mängida.. ja terve klassiga koos ka.. + sain inka järeltöö lõpuks kaelast ära.. + kirjandi mustand valmis, mis on väga positiivne.. --- aga kahjuks kõige tähtsamat tööd ehk viimistelmist ma ei VIITSI teha.. + ajaloo kontrolltöö lükkasime edasi... jeii! muidu oleks täna selline tubli kella kolmeni ärkvelolek tulnud.. + matemaatika töö pole loodetavasti nii keeruline.. LOODAME!! --- "väike" kooliväsimus..
|
|
|
Post by madli on Mar 5, 2007 20:43:15 GMT 1
-- inglise keele essee filmi "patriot" põhjal. küll on siis tore, et ma sellest filmist mitte midagi ei mäleta.. --- MA EI TAHA INGLISMAALE MINNA
|
|
|
Post by eneli on Mar 6, 2007 13:23:07 GMT 1
--- MA EI TAHA INGLISMAALE MINNA Hulluke
|
|