|
Post by eneli on Mar 6, 2007 13:24:21 GMT 1
---- Nii palju teha. - Pea valutab -Laulma ei jõua. -Kõik on suht haige ja nõme hetkel.
|
|
|
Post by Riin on Mar 6, 2007 13:53:38 GMT 1
+ hea lihtne lühike päev. - füssa töö. + homseks pole üle pika aja jälle vaja tööks õppida + reede on juba peaaegu varsti. + hea tuju.
|
|
|
Post by Mari-Liis on Mar 6, 2007 15:57:31 GMT 1
--- nohu ja köha rokivad nagu sajaga!!!! + kirjand tehtud ja esitatud, üks jama kaelast ära; kuigi see tuli VÄGA halb ja ma nüüd põen sellepärast.. + järgmisel nädalal saab autokooli teooria läbi + tänasest koolipärast jäi üsnagi tore mulje millegipärast.. + süüa saab kohe + koorilaulu ei läinud + homme missivõistlused..
|
|
|
Post by madli on Mar 6, 2007 16:10:19 GMT 1
-- sain kirjandi eest kahe.. no oli arvata ka.. samas no, minu arust on küll liialdatud, et terve töö on teemast välja, ikka väga ei ole küll.. on värdjas. + ajalugu +++++ HOMMMMMMMME!!
|
|
|
Post by Jaana on Mar 6, 2007 20:39:39 GMT 1
- homme inka töö - homseks kirjand - homseks peab olema raamat loetud :S + keemia õpetaja on haige! + homme on missivõistlused + täna olin veel kodus + koristasin veel natuke - ma ei taha õppida!! + õele meeldib Inglismaal Suvel lähen äkki ise ka sinna
|
|
|
Post by inxu on Mar 6, 2007 21:51:34 GMT 1
+ teater!!! + rongisõit + tõsine töö - kurb uudis + "aga sa ju tuled mind ikka vaatama kui viitsid, eks?", muidugi kullakene! :* - küll ta võib rääkida, ma mõtlesin, et ma suren sinna autosse ära
|
|