|
Post by Riin on Mar 7, 2007 17:02:40 GMT 1
+ it's on, it's on! mõlemad! + kõik on hea hetkel + koolis oli lihtne päev
|
|
|
Post by Doris on Mar 7, 2007 19:31:24 GMT 1
+ sain natuke kauem magada +++++ konkursil sain esimese koha - närvitseda sain ka muidugi kõvasti + homme kooli jälle (fun) + muidu on tore ja koguaeg
|
|
|
Post by Jaana on Mar 7, 2007 20:15:50 GMT 1
+ keemia jäi ära ja kekast läksin ära - trenni ei jõudnud minna + Moulin Rouge - Pütsa on ikka eriti värdjas :S + täna ma sain igast huvitavaid asju teada +missideks said mõlemad mu lemmikud: Kertu publiku lemmikuks ja teiseks printsessiks ja Aki Karlova missiks + Andrese ja Teliga oli tore
|
|
|
Post by Jaana on Mar 7, 2007 20:34:41 GMT 1
- Karoli sai esimeseks printsessiks + helistasin Augustile ja panin sõiduaja kinni - missidest mitte kellelgi polnud hip-hopi vaimu + homme ei lähe võibolla majandusse, kui ma väga unine olen... ma olen pidevalt kohal olnud.. enamus magavad samal ajal + Ebe-Merit on armas +/- Andres sai JÄLLE minu üle naerda
|
|
|
Post by Mari-Liis on Mar 7, 2007 22:35:35 GMT 1
+ AKI SAI KARLOVA MISSIKS!!! Ta oli nii tubli, nii loomulikult armas. Kõik olid tublid muidugi, aga Aki minumeelest väga vääris seda tiitlit. Go Agnee! - autokoolis oli surmigav täna.. + Pütsa täna kõnetas mind ja Jaanat kaks korda. Esimesel korral arvas ta, et me segame meie taga istuvaid poisse. Jah, seda me muidugi ei teinud, sest nemad segasid meid juu Ja teisel korral Jaana ütles mulle kella ja mina nuuskasin nina ja siis ta vahtis meid pärast seda 5 minutit imeliku näoga. SAIKO on ta + homme sõidutund + Anete ja Mihkel on kõige armsam paar, keda ma eales näinud olen. Nad sobivad ja nende suhe on nii alguses veel, aga ikkagi armsad +/- homme pole eksamikeemiat.. ma ei tea, kas nutta või naerda + homme teiseks tunniks kooli + vahva päev oli!
|
|