|
Post by inxu on Mar 8, 2007 9:46:22 GMT 1
+ mulle kingiti potilill just seda ma olen tahtnud nii kogu see aeg, mis ma tartus olen elanud endale osta väga pöörfi. - mul vist ei ole midagi mille sisse see lill pakkida, et ta kontorist ära viia + kommi toodi ka + Liinaga lõunale + asjad jooksevad - homseks on veel see essee tegemata aga mul on veel aega + juuksurisse!!!! - kõik kohad on mögased
|
|
|
Post by Kriss. on Mar 8, 2007 15:00:18 GMT 1
- suusatada porilompides on ei olnud üldse lahe.. +Head naistepäeva! +sain klassivendadelt ilusaid roose
|
|
|
Post by eneli on Mar 8, 2007 15:32:37 GMT 1
-
Kõik on üks suuuuur miiinus. MIdagi on väga valesti ja kõige haigem on see, et ma ise ka ei saa aru, mis see olla võiks.
|
|
|
Post by Mari-Liis on Mar 8, 2007 19:49:52 GMT 1
- kõige igavam päev koolis üldsee + sõidutund oli - Ma ütlesin tänase töö ära, sest ma olin väsinud ja ma loodan, et sellest mingit jama ei tule. Alguses lubasin minna, aga siis helistasin ja ütlesin, et ei saa. Ma lohutan ennast sellega, et tööle ei saa kutsuda samal päeval. Tuleb ikka ette helistada
|
|
|
Post by Riin on Mar 8, 2007 20:58:17 GMT 1
+ naistepäev. + koolis oli suhteliselt lahe. - vaidlesin joonasega kogu aeg! + sain lilli. + tantsimine. sain tantsuõpetajaga tantsida ;D + issi sünnipäev + matemaatika. - mingi imelik onu tuli minuga tänaval rääkima :S fuhh! ma vihkan selliseid kahtalseid tüüpe :S + homme lauri poole
|
|
|
Post by Jaana on Mar 8, 2007 21:00:16 GMT 1
+ homme on reede ------ miks kõik maailma halb minu perele tuleb? Närvidele hakkab juba vaikselt käima :S - enne kooli minekut kuulsin järjekordselt väga halba uudist + õnneks oli ikka kõik korras, aga minu tuju oli mõneks ajaks rikutud + saime jobut natuke hirmutada.. Paras talle! Ehk hakkab nüüd aju tööle. + ajaloo tund oli väääga naljakas presbüterlased olid emod Õpetaja on ka - Rain "Roosinupp" Roosileht on nii väärakas :S + homme Silli juurde + ilusat naistepäeva lõppu!
|
|
|
Post by Jaana on Mar 8, 2007 21:04:43 GMT 1
- mingi imelik onu tuli minuga tänaval rääkima :S fuhh! ma vihkan selliseid kahtalseid tüüpe :S Ma ka! Nad on nii väärakad.. Täna hakkas Rimis üks jota ka minuga rääkima aga ma ei saanud temast midagi aru.. Õnneks ta läks kiiresti ära... Muidu ma oleks ära lämbunud viina haisu sisse.
|
|