|
Post by Riin on Mar 10, 2007 13:42:48 GMT 1
+ ema sünnipäevapidu. - mul on palavik, paha olla ja ma olen magamata. + küpsetasin sellegi poolest 2 kooki. + enesetunne on parem kui hommikul. + eile oli väga, väga tore, aga samas ka natuke segadust tekitav.
|
|
|
Post by eneli on Mar 10, 2007 15:29:39 GMT 1
-
Kui eilne trenn välja arvata, siis on mu elu endiselt üks suur miinus. Päikest pole isegi kusagilt kaugelt näha. Vaheaeg võiks ka juba käes olla. Ja veider, kui kergesti inimesed muutuvad. Ja üldse on kõik nii haige.
|
|
|
Post by Jaana on Mar 10, 2007 16:14:38 GMT 1
Päikest pole isegi kusagilt kaugelt näha. Vaheaeg võiks ka juba käes olla. Ja veider, kui kergesti inimesed muutuvad. Ja üldse on kõik nii haige. Jah, nõustun. - raamat on lugemata.. kusjuures täna olen suht palju lugenud. Aga veel rohkem on lugeda.. - ajalugu ei oska.. õpetaja teeb veel viis korda raskema töö ka - ajaloo materjali pole - vastik tunne on + issi tõi šokolaadi, mis on masenduse ajal kõige parem asi.. - Cathy pole veel MSN'i tulnud.. - ja üleüldse on kõik suht kilekott nagu :S
|
|
|
Post by Mari-Liis on Mar 10, 2007 20:46:55 GMT 1
+ Ta saatis SMS'i + positiivne on olla praegu + Varsti on Eneli kallikesel sünnipäev Ja siis me teeme mingi armsa õhtu Ootan! + Jaana helistas ka täna ajaloo pärast + Tea helistas. + Andres helistas. + Ema helistas. Kõik helistasid täna! =)
|
|
|
Post by inxu on Mar 10, 2007 21:02:12 GMT 1
+ puhkasime kõik terve päeva + nõudepesumasin eriti äge on see asi peale pidu, nagu meil eile oli + filmid - midagi asjalikku nagu polegi teinud + koogid-söögid-joogid
|
|
|
Post by Jaana on Mar 11, 2007 10:52:04 GMT 1
+ Karelit näitas telekas. Ta on niii tubli!
|
|