|
Post by eneli on Mar 11, 2007 11:52:30 GMT 1
--- Halb tuju. - Nii palju on õppida - Üks nädal kooli veel, aga ma ei jõuuua. +Music and Lyrics on täitsa vahva.. + Täna on 'Eesti otsib superstaari'
|
|
|
Post by inxu on Mar 11, 2007 14:07:16 GMT 1
+ haapsalu noored käisid külas + käisime vallitornis + nii ilus kevadine ilm on! + pizzakohvik! + peaks ikka kindlasti Haapsallu minema, siis kui minek on - uimane on natuke olla
|
|
|
Post by madli on Mar 11, 2007 14:32:32 GMT 1
- ei aga ma päris ausalt lihtsalt ei jõua neid asju õpitud ja kirjutatud. ma püüan, aga aega napib ju.. - täna vist trenni küll ei jõua - reedel juba inglismaale - sain halbu uudiseid 22.märtsi kohta, noo deem + aga ma loodan, et rain simmul ikka terveks saaks.. hoolimata sellest, et ma seda etendust väga ootasin
|
|
|
Post by Jaana on Mar 11, 2007 15:03:38 GMT 1
- nii rõvedalt palju õppida - rõve tuju - ma ei taha üldse õppida - järgmist nädalat ma küll vastu ei pea.. + pildid sain kätte - aga need ei mahu albumisse ära - väljas on ni ilus ilm, aga mina pean toas istuma ja õppima :S
|
|
|
Post by Jaana on Mar 11, 2007 15:15:29 GMT 1
+ mmm... üks hea uudis ka.. Muahahaa... Ma olen kuri praegu, aga Jaanus on äge.. Oioioii... Mis nüüd küll saama hakkab ;D
|
|
|
Post by Riin on Mar 11, 2007 18:32:13 GMT 1
+ ei mingeid tülisid enam kunagi! + lõpuks ometi on enesetunne hea, kuigi mul palavik on xD + laguna beach on varsti tõmmatud. + 1 nädal veel ja siis otepäää!
|
|
|
Post by Mari-Liis on Mar 11, 2007 21:53:42 GMT 1
+ suht normaalne tuju on + Shakespeare ja ajalugu + mõnus ilm + esimene lisasõidutund oli täna ja varsti eksamile.. + viimane koolinädal ja viimane autokooli teoorianädal + õpitud, aga mitte hästi vist peaasi, et õpitud --- ja ma olen ikkagi natuke kurb ka, kuigi ei tohiks, sest midagi ei ole tegelikult, aga ikkagi... ma nagu lootsin juba
|
|