|
Post by inxu on Mar 12, 2007 17:15:56 GMT 1
- peavalu + hüatsint on õitsema hakanud - ja nüüd on kõik kohad seda tugevat lõhna täis... sellest mu pea vist valutabki + uudised + hakkasin Prison Break'i teist hooaega vaatama! + nii kevad!!! - aga ikkagi oli nii pilves + avastasin põnevaid kohti! peab sinna homme ehk pildistama minema - ma ei saa selle küünemaalingute seeriaga mitte kuidagi hakkama. vastik valgus. aga ma veel proovin ja möllan selle asjaga
|
|
|
Post by Mari-Liis on Mar 12, 2007 17:56:51 GMT 1
+ onul sünnipäev + ajaloo töö oli niiii lihtne ja meie õppisime täitsa korralikult kohvikus Eneliga seda, aga vähemasti oli kasu siis vist.. + kehalises sai Katrega palju nalja: viskasime rõngaid ja tegime nendega trikke, leiutasime uue liigutuse rõngaga ehk siis paneme rõnga veerema ja peab sealt läbi saama, tegime Flamingo seismist Ja Katre on mu tasakaalumuusa + autokoolis EELVIIMANE TUND! Ma lihtsalt ei viitsi seal enam käia, aga kohe saab läbi + Põhimõtteliselt võib öelda, et vaheaeg on alanud... tänane oli kõige hullem.. + Ma sain kirjandi VIIE! Ma olen täitsa õnnelik, sest eelmise sain nelja mingite jurade punktidega... + Sain autoga koju. + Varsti suuskama Slovakkiasse. --- Ma ikkagi mõtlen veel sellele. No kurat! Ma ei saa millestki üle kunagi. Ma ju ei saa sellest üle saada appikene. + Käisime Jaana ja Eneliga Shakespeares kirjanduse konspekti tegemas Nii mõnus oli. Rahulik.
|
|
|
Post by kaidi on Mar 12, 2007 18:44:22 GMT 1
+ käisin juuksuris + uus soeng, rohkem järkus + banaanid ja maasikakohupiim ---- 29. märts jääb minu jaoks vist ära ja noortebänd on ka küsimärgiga
|
|
|
Post by Jaana on Mar 12, 2007 18:59:56 GMT 1
+ aika töö oli lihtne, aga ma suutsin ikka mingeid haigeid vigu teha.. + tegime Eneliga saksa keelest poppi + ja läksime Shakespear'i (Mari-Liis ka) + ja siis läksime "Step Up"i vaatama - ma suutsin kõik raha ära kulutada - kuupileti raha kulutasin ka ära... Õnneks sain praegu autoga koju, aga homme hakkavad raskused tekkima - Pütsa: "Jaana, ära jäta kirjandi kirjutamist viimasele minutile!" Sorri, aga ma olen viimaseminutiinimene - vässu, aga palju on õppida + tegelt oli tänane päev tore
|
|
|
Post by Riin on Mar 12, 2007 20:18:15 GMT 1
+ emme sünnipäev! + matemaatika. + päev läks kiiresti ja lihtsalt. + homme babyshower. + sõbranna tuleb homme soomest tagasi. + kohekohe on vaheaeg. + siis on otepääää!
|
|
|
Post by madli on Mar 13, 2007 1:36:53 GMT 1
--- kuradi kuradi kurat, homme on geograafia eksam ja pool materjalist on läbi vaatamata
|
|