|
Post by Riin on Mar 13, 2007 13:01:27 GMT 1
+ teiseks tunniks kooli. + päev läks kiiresti. - üks klassivend oli kuidagi jube kurva olekuga + täna on babyshower. + ilm on nii ilus!
|
|
|
Post by inxu on Mar 13, 2007 16:39:35 GMT 1
+ tegin Liina küünemaalingute fotoseeria ära + käisime Karlutkaga Tartut pildistamas + ma peaks täiega kõhn olema sellest ringi käimisest + niiiiiiiiii kevad on! + kõik on nii ilus, et kohe on! + Prison Break 2. hooaega vaatame jälle edasi
|
|
|
Post by Jaana on Mar 13, 2007 18:07:08 GMT 1
+ koolis oli normaalne + kiusasime Täpit ;D + Kurekellas oli tore - saime nõmeda koori pluusi :S + hea tuju + tahaks, et järgmine kord teeks Kertu mulle küünehooldust + POSTIPOISS!!!! Oi me oleme tublid + ma püüan homsele rõvedale päevale mitte mõelda + saksa keele õpetaja ütles, et ma olen üks väheseid, kellel koolipäeva lõpus ka silmad säravad + tore ja positiivne päev oli.. Palju sai naerda. + mul on kevad südames + mul on vist mingi eriti atraktiivne koolikott.. Iga päev peab keegi selle luku lahti tegema ja sinna vaatama või sealt midagi võtma
|
|
|
Post by Mari-Liis on Mar 13, 2007 18:16:02 GMT 1
+ kevadine oli täna: päike paistis ja niiii soe oli kaa + naersin terve päeva vist(va. vene keeles), sest kevad annab lihtsalt nii palju positiivsust juurde.. + Täpi tegi täna tunnis kaasa ja solvus, sest me kiusasime teda autokooliga, mille peale Triibu tema laua juurde seisma tuli ja Täpi veel vihasemaks sai Oi Täpi võib vahepeal naljakas olla
|
|
|
Post by madli on Mar 13, 2007 18:24:40 GMT 1
++ kakao marielliga, väga chill
|
|
|
Post by eneli on Mar 13, 2007 18:33:02 GMT 1
+päike! +'Postipoiss' ilmus. Ma pole küll oma artikliga väga rahul, aga noh, pole hullu. +/- sünnipäev jõaub järjest ligemale. Veider. + Mari ja twist. Väga nummi. - Natuke masendus veel. - Palju palju õppida. + 3 päeva veel + Homme on trenn.
|
|
|
Post by kaidi on Mar 13, 2007 18:49:55 GMT 1
+ sain gc 3 uut laulu + päike.päike.päike
|
|
|
Post by madli on Mar 13, 2007 19:08:17 GMT 1
- kõik on nii miinus -----------------------
|
|