|
Post by Jaana on Mar 16, 2007 18:50:10 GMT 1
+ vaheaeg ;D + vaheaeg on sisustatud. Peod, teater ja kaks Tammsaare raamatut. Viimast ma ei taha üldse :S + trenn oli väga karm. Kõik kolm olid kohal ja tegid eriti raske trenni. Uue kava õppisime ka, mida ma mitte s**tagi ei oska.. - ma ei oska kohe mitte üldse tantsida. Kuradi showtants on mu ära rikkunud. Hip-hop ei õnnestu kohe üldse... - täna ma avastasin, et ma ei tantsigi enam nagu karu. Veel hullem! Ma tantsin nagu jõehobu! + teisipäeval on Olla sünna Illukas - Marr' läheb täna ära..
|
|
|
Post by Mari-Liis on Mar 16, 2007 19:53:56 GMT 1
+ Slovakkiasse! - ainuke halb asi selle juures on see, et ei saa Olla sünnipäevale, aga samas see pole ka niiväga suur kaotus, sest kogu see seltskond on seal vääääääga täis ja ei pane tõenäoliselt tähelegi, kes puudu on ja kas üldse on Sest rahvast sinna tuleb. Oliveriga koos peavad ju seal veel 2 inimest sünnipäeva + aga muidu on tore tuju... vaheaeg ikkagi!
|
|
|
Post by Riin on Mar 16, 2007 22:05:36 GMT 1
+ ttü. + hookah. + vaheaeg. + ülehomme otepää. + homme näen ehk inxut ja co-d
|
|
|
Post by eneli on Mar 17, 2007 9:33:21 GMT 1
+++++++++ Lihtsalt niiii superhüper heaaaaa päeeeev! Üle VÄGA pika aja. + Uus kava trennis kikib ääässssi! + Janega kinos jne. Mul on kõige mõnusam tädi maailmas. =P +VAHEAEG + Nii vahva. Kõik.
|
|