|
Post by inxu on Mar 24, 2007 14:03:35 GMT 1
+ hakkan korralikult selle idee kallal tööle + mõned päris head ideed on tekkinud + kõik tundub kuidagi väga reaalne + olen tubli
|
|
|
Post by eneli on Mar 24, 2007 17:05:50 GMT 1
--- Vaheaeg on läbiii praktiliselt - Ma ei suutnud terve nädala jooksul oma tuba korda saada. + Aga see-eest kukkus vaheaeg toredam välja kui ma olin lootnud + Everwood. Nii armas + Köögist tulevad mingid mõnusad koogilõhnad =P + Homme jõuab Mari koju
|
|
|
Post by Riin on Mar 24, 2007 18:16:56 GMT 1
+ jalgpall. + sõbrad tulevad külla seda vaatama. + meil saab hästi vahva olema. + suht äge on. - vaheaeg on peaaegu läbi :S
|
|
|
Post by Jaana on Mar 24, 2007 19:19:38 GMT 1
------ hommikul leidsin Filipa surnult + aga ma olin selleks valmis, et ta sureb. Tegelt ma kartsin seda juba eile - maal on kass pulmas käinud ja peksa saanud Isegi kräunuda ei saa... Ainult mingi kökk-mökk tuleb välja. Ja kael on ka paistes + käisin maal. Tore oli - naabrite koerad tulid meie aeda toitu lunima Nad oli nii ära näljutatud, et lausa kugistasid toitu alla + Marr' on tagasi! - vaheaeg on läbi ja midagi asjalikku pole teinud + vaheaeg oli üllatavalt tore - Everwoodi magasin maha
|
|
|
Post by kaidi on Mar 24, 2007 19:41:38 GMT 1
- pole mitte midagi kasulikku teinud + varsti on nokia bigair. tahan sinna kindlalt minna + leidsin slide'i r2live laulude kasseti üles ja cd ka
|
|
|
Post by Mari-Liis on Mar 24, 2007 19:47:34 GMT 1
+ REIS OLI NIII TORE, ET MA EI OSKA KIRJELDADA. See seltskond oli parim, hoolivaim, ägedaim üldse Sain palju uusi tuttavaid, sõpru, sõbrannasid Igast Eesti nurgast + Hea tuju. + Kohe Eneli ja Nelega Shakespearesse --- Kaastundeavaldused Jaanale papagoi surma puhul + Ma olen õnnelik!
|
|
|
Post by madli on Mar 24, 2007 21:08:15 GMT 1
+ saime vennale ilusa käekella.. jõle kallis, aga tasub ära, ma tean et talle meeldib! mina valisin ju.. + jea, leidsin endale uue lõhna. (emme, mul on varsti sünnipäev... ) + sain endale palju uusi asju + palju süia, jea, i'm in heaven - homme on juba pühapäev..
|
|
|
Post by inxu on Mar 24, 2007 21:29:48 GMT 1
- Eesti kaotas Venemaale.... - vässu hakkab tekkima - tuba on jälle hästi külm + snäksimine + naljad pappaaga
|
|
|
Post by Kriss. on Mar 24, 2007 21:50:47 GMT 1
-kaotus, man that's sucks.. -tahaks jää külma vett -haige +väljas oli tore
|
|