|
Post by Jaana on Mar 28, 2007 7:27:05 GMT 1
+ arvuti töö sai tehtud, aga veel on hindamata + ma jõudsin esimeseks tunniks kooli, sest ma sain autoga - sel nädalal sõidutunde pole - see nädal on ERITI värdjas - kool on rõve!!
|
|
|
Post by Mari-Liis on Mar 28, 2007 7:31:04 GMT 1
- ma ei oska vist keemia tööd, mis on väga katastroofiline + hea ilm + tuju ka suht normaalne isegi - koolipäev venib - ma olen segaduses + sain teooria arvestusest läbi... null viga oli eksamile ikkagi ei julge veel minna
|
|
|
Post by madli on Mar 28, 2007 13:45:52 GMT 1
--- ma vihkan kooli ja vihkan ja vihkan ja vihkan kohe kogu täiega. faking luuserid raisk! + päike paistaaaaab, mis tõstab tuju. jee! - ma kardan, et see aasta danceactis jääb mu viimaseks
|
|
|
Post by eneli on Mar 28, 2007 14:19:43 GMT 1
- Koolis on veits vastik.. --- Trenni ei läinud. - Uni. + Ilus ilm!
|
|
|
Post by Jaana on Mar 28, 2007 19:00:15 GMT 1
++++++ autokooli teooriaeksam: TEHTUD! + ma pole enam kaua aega nii õnnelik olnud kui täna + August on nii äge! - Aivo tuleb tagasi tööle.. Ma pean nüüd õpetaja ära vahetama. - keemia töö läks metsa kännu otsa :S - trenni ei saanud minna - nõustun Madliga, et kool on nii vastik - homseks palju õppida
|
|
|
Post by inxu on Mar 28, 2007 19:04:50 GMT 1
- kikud valutavad + tundub, et kõik loksub jälle ilusaks + üüber hea idee tuli! + kodus - ühed on lihtsalt nii f*cking tropid, et ma enam ei või lihtsalt
|
|
|
Post by eneli on Mar 29, 2007 14:08:24 GMT 1
+ Mõnus jalutuskäik -- Kuidas mul alati õnnestub..?! +/- Iluuuusad ilmad
|
|