|
Post by Mari-Liis on Apr 5, 2007 19:42:47 GMT 1
++++ KLUBISSE!!! ++ Hull jant oli selle klubiga. Katre ei saanud transporti ja siis mingi ajasime Andrese ja Mardi kaudu Ragnari autot taga. Siis ajasin mina oma sõbra kaudu mingit transporti ja lõpuks ME SAIMEGI ja nüüd Katre kohe tuleb siia + Teli tuleb ka klubisse. + Keemia finaal LÄBI! Meil ei läinud küll väga hästi, aga me ei olnud viimased ja me olime ka selle üle õnnelikud, sest tunnistagem, me ikka tegime seda väga loomulikust intelligetsist ka + hea tuju + nädalavahetus algas nüüd minu jaoks + laupäeval jälle peole + homme klassikokkutulek
|
|
|
Post by Riin on Apr 5, 2007 20:47:49 GMT 1
+ ttü-s oli kohe väga lahe. +/- ainult 7 päeva veel üldse kokku koolis käia! + 3 vaba päeva. - hardi ja romi juurde minek jäi bussi pärast ära. - hookahs oli nii tapvalt igav.
|
|
|
Post by Jaana on Apr 5, 2007 21:05:37 GMT 1
-------- masendus + deja vu! TKG 10h Mihklite peal on tibuneedus! ;D + Maikaga Kertu juures. Kadi oli ka. Väga chill. Jõudsime mitmetele järeldustele + ilusad küüned + sain Ragnariga intervjuu ära teha + homme on trenn + homme on klassikokkutulek +/- Kertu nägi täna Augustit ja ütles talle, et ta peab mu enda õpilaseks võtma - väsinud - emme on haige
|
|