|
Post by Jaana on Apr 8, 2007 7:50:26 GMT 1
---- artikkel tegemata ja täna pean selle ära saatma :S - järgmisel nädalal on palju, palju järeltöid ja muidu õppimist - aega on vähe - tänsa Slidele ei saa... Jälle - silm on natuke paistes.. Juba mitmendat päeva on mingi jama sellega. Tahaks teada mis tal viga on - täna on pühapäev. Ma vihkan pühapäevi! + mässasin Fredericoga + üleeile rääkisin Jaanikaga telefonis
|
|
|
Post by eneli on Apr 8, 2007 9:18:34 GMT 1
+/- kahtlane tuju. ei saagi aru, kas hea või halb. + Eile oli tore. + Aimar tegi Mika plaadi - Niiiiiii palju on teha :S +++ Jaanal oli hea uudis + Nele tuleb täna külla.
|
|
|
Post by madli on Apr 8, 2007 10:23:42 GMT 1
täna on tegelikult 8.aprill , muuseas - täna privesse siiski ei jõua.. +++++ oooootan 12.aprilli!!
|
|
|
Post by Jaana on Apr 8, 2007 11:15:02 GMT 1
täna on tegelikult 8.aprill , muuseas Oi kurat! Jälle panin puusse Ma ei saa aru mis mul viga on
|
|
Elis
Kasutaja.
I need someone who shows me the world is ok
|
Post by Elis on Apr 8, 2007 11:42:33 GMT 1
jaa, puusse võivad kõik panna, juhtub muidu siis +SLIDE PRIVÉS ;D -hetkel vist pole, aa, ma ei näe superstaarisaadet
|
|
|
Post by inxu on Apr 8, 2007 15:05:24 GMT 1
- ülimväsimus + eilne etendus oli lahe, kuigi sisutu + kiiresti-kiiresti autoga sõitmine meeldib mulle ikka endiselt + sain endale käekoti - peavalu
|
|
|
Post by Mari-Liis on Apr 8, 2007 15:20:12 GMT 1
++ eile pidu Otepääl oli võimas! - juhtus paar ebameeldivat asja - ma olen ainult 2 tundi maganud ja nüüd ei suuda üldse artiklit kirjutada; pidin ma selle kohustuse endale võtma.. + tuju on siiski hea + nüüd on Kreekasse sõit kindel! ! ! + muidu on homseks õpitud - Maarjaga uisutama ei lähe, sest ma lihtsalt füüsiliselt ei jaksa ja raha ka pole muidugi + mulle ikka väga meeldib hip-hop ja R&B muusika + päike paistab jälle!
|
|
|
Post by Jaana on Apr 8, 2007 16:44:49 GMT 1
+++ artikliga on peaaegu ühel pool.. Ainult pealkiri veel. Pilt läheb küljendajale. --- m-a-s-e-n-d-u-s...
|
|
|
Post by Riin on Apr 8, 2007 18:26:41 GMT 1
+++++ super nädalavahetus oli - eesti kaotas täna slovakkiale ja nüüd sõitsid slovakid MM-le. kui nõme! + ainult 2 päeva järgmisel nädalal vaja koolis käia. - referaat on tegemata ja homme on aega väga vähe. - mateks on ka kõik tegemata. teen homme kooli mates äkki?
|
|