|
Post by Jaana on Apr 10, 2007 19:34:53 GMT 1
----------- m-a-s-e-n-d-u-s ------- mata järeltöö läks si-tas-ti + keemias sain kolme - Kurekellas ei käinud... ma olen nii väärakas - "Põrgupõhja uus Vanapagan" on lugemata ja homme on selle peale lugemiskontroll ja kodus peame ühtedele küsimustele ka vastama :S - referaat jääb kunstis homseks tegemata... kurat ma ju ei jõua + artikkel sai vist valmis -- hullem väsimus on peal ---- kui mu väsimus hullemaks läheb, siis on lood halvasti. Ma muutun siis TÄIESTI ükskõikseks kõige suhtes (ja see on väga paha-paha) no ja hakkan niisama nutma ka -- ma ei viitsi homme inkasse minna... tahaks teiseks tunniks kooli minna.. või siis kolmandaks. Tegelt neljandaks. Tegelt see on keemia.. Ma ei taha üldse kooli minna. MA VIHKAN KOOLI!!
|
|
|
Post by Riin on Apr 10, 2007 20:41:25 GMT 1
- füssa töös jäi jälle 0,5 punkti C-st puudu + lebo päev oli. + selleks nädalaks kool läbi. + laupäeval ibiza night. + käisin rullikatega sõitmas. + homme lähen ka rullikatega sõitma. - ma ei saa ikka sellest üle kui loll võib üks inimene (MINA!) olla +++ sain laptopi
|
|
|
Post by inxu on Apr 10, 2007 20:54:21 GMT 1
+ Kristi ja meie kohvitamine - Maailmas olid jälle need kaks troppi tööl + sain tööle! + Tom on musikallipai mul lihtsalt! - suitsuhais + nad olid minust hommikul suht vaimustuses, cool lihtsalt! neljapäeval siis jälle!
|
|
|
Post by Mari-Liis on Apr 11, 2007 7:00:34 GMT 1
+ ei käinud kooris ja selle üle õnnelik, sest jõudsin oma asjadega valmis praktiliselt ja aega jäi isegi üle rattaga Lõunakasse sõita ja keemia vihik osta + varsti-varsti saab kool läbi
|
|