|
Post by Jaana on Apr 11, 2007 19:29:39 GMT 1
+ kool oli talutav + Nele ja Andres arvasid, et Anneli Traksi pakutud tantsu pealkiri on nõme + Oliveriga jamasime üle pika aja + trenn oli karrrrm ++ Leila ja Liina(?) olid tohutult naljakad. Täiega sai trennis naerda "Alla minnes ei istu poti peal, aga üles tulles istute. Andke mulle paberit!" ;D + Ebe oli nii naljakalt vaimustuses ühest kondoomist, mis trepi peal vedeles "Tulge kõik vaadake!" ;D + ma olin kahele klassivennale hea klassiõde + autokoolis sai sekretäriga pulli ;D Aga ma ei saanud Augustit! Ma loodan, et teooria õpetaja on ka hea sõiduõpetaja - Rihet on nii ära keerand :S - keka oli mõttetu, oleks võinud tantsu harjutada - kunsti referaati ei esitanud :S - kõik õppimine on nii lootusetu juba Ma ei jõuaaaa!!
|
|
|
Post by inxu on Apr 11, 2007 20:25:11 GMT 1
+ Tom just made my day - ma ei jõua ja taha enam selle asja pärast vaielda - nii palju pessimismi + ma teen selle kõik ära, kasvõi vastu teie tahtmist!!!! + foto-blog on nüüd nii kaugel, et võib juba julgelt selle linki jagada + kodus - vaidlesime nii palju - keegi ei usu, et me saame hakkama...
|
|
|
Post by Riin on Apr 11, 2007 21:05:47 GMT 1
+ ainult konsultatsioon. + lauri sünna. laulsime talle + sõbranna käis külas. + olen terve õhtu oma läpakat näppinud. - ma ei mõista miks ta mu salvestatud tekstidokumentide sisu ei näita :S - natuke kurb tuju on millegi pärast peal!
|
|